Hivatalos: újabb forgalmas összekötők és közutak újulnak meg az országban

HelloVidék   
  Megosztom
Hivatalos: újabb forgalmas összekötők és közutak újulnak meg az országban

Újabb hat utat újíthatnak fel Nyugat- és Északkelet-Magyarországon a Duna Aszfalt, az Euroaszfalt, a Colas és a SWIETELSKY dolgozhat a Magyar Közút megbízásából.

Rendszeresen írunk a Magyar Közút Nzrt. útfelújítási csomagjairól, melyek során Magyarország kisebb, többszámjegyű útjai is megújulnak. Most ismét eredményt hirdettek az uniós közbeszerzési értesítő adatai szerint, így ismét útfelújítások indulhatnak majd el, uniós támogatással.

A beruházásokat négy cég kivitelezi. Az Euroaszfalt Kft. Vas megyében, a 8611-es jelzésű Kapuvár-Beled Celldömölk összekötőn dolgozhat nettó 348 millió forintért a 25+510 - 27+595 kilométerszelvények között, írja a magyarepitok.hu.

A Duna Aszfalt Zrt. nettó 179 millió forintért, a 7343-es jelzésű Keszthely-Várvölgy összekötő út 9+300 - 10+300 km szelvények közötti szakaszának burkolatát újíthatja fel Zala megyében. A szintén zalai 74104-es jelú Szenterzsébethegy mellékút 1+235 - 3+789 km szelvények közötti szakaszán pedig a SWIETELSKY Magyarország Kft. építkezhet várhatóan mintegy nettó 722 millió forint értékben.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ezekre a munkákra készülnek:

A Colas Út Zrt. három munkára is a legjobb ajánlatot tette, mindhárom Borsod-Abaúj-Zemplén megyében valósulhat meg:

  • a 2508-as számú Ózd - Szilvásvárad összekötő út 10+230 - 11+529 kilométerszelvények közötti szakaszát nettó 91 millió forintból,
  • a 3621-as számú Tokaj - Taktaharkány összekötő út 26+628 - 27+740 kilométerszelvények közötti szakaszát nettó 102 millió forintból,
  • és a 3604-as számú Miskolc - Kistokaj összekötő út 7+128,8 - 7+737,3 kilométerszelvények közötti szakaszát nettó 71 millió forintból újíthatják fel a tervek szerint.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

beruházás

útfejlesztés

útépítés

magyar közút nonprofit zrt.