Nem bízta a véletlenre a betörő: egy barlangba rejtette a lopott holmit

HelloVidék   
  Megosztom
Nem bízta a véletlenre a betörő: egy barlangba rejtette a lopott holmit

A rendőrségre 2022. augusztus 6-án 9 óra 57 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy egy ceredi lakatlan ingatlanba ismeretlen tettes betört. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rendőrei beazonosították és rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost.

A nyomozás adatai alapján a 19 éves férfi 2022. augusztus 4. és 6. között a ceredi családi ház udvarában lévő garázs ajtaját kifeszítette, és abból egy motorkerékpárt és egy légpuskát lopott el. A betörés során elvitt értéktárgyak rejtekhelyét a helyi körzeti megbízott megállapította, majd a járművet egy barlangban, míg a légpuskát az elkövető lakásán a nyomozók lefoglalták.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a ceredi lakost lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, az ellopott járművet és légpuskát a sértettnek visszaadták.

Címlapkép: Getty Images

RENGETEGET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyomozás

rendőrség

rablás

ingatlan

tolvaj

salgótarján