Kiemelt támogatást kapott a vidéki nagyváros: mégis miért járnak nekik százmilliók?

MTI   
  Megosztom
Kiemelt támogatást kapott a vidéki nagyváros: mégis miért járnak nekik százmilliók?

A Bányász és a KPVDSZ művelődési ház felújításával befejeződött Tatabányán a négy városrészi közösségi ház rekonstrukciója, közel 324 millió forintos beruházással - közölte az önkormányzat.

Borsos Márton, a Stratégiai és Monitoring Iroda vezetőjének tájékoztatása szerint az 1970-es években emelt épületekben felújították a villamos hálózatot, részlegesen cserélték a nyílászárókat, és új burkolatokat helyeztek el. Az épületgépészeti felújítások mellett új színpadi függönyöket, bútorokat, hang-, vizuál- és fénytechnikai eszközöket is beszereztek be az intézmények számára.

A munkálatok a szlovák nemzetiségűek lakta városrész, Bánhida közösségi házának felújításával kezdődtek, majd a német nemzetiségű Felsőgalla művelődési háza, végül a kertvárosi Bányász Művelődési Otthon és a városközponti KPVDSZ Művelődési Ház korszerűsítésével folytatódtak.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

felújítás

művelődési ház

beruházás

támogatás

tatabánya

önkormányzat