Erre készülhet, aki most vásárolna autót: mutatjuk, mennyit kell várni egy új kocsira

Pénzcentrum   
  Megosztom
Erre készülhet, aki most vásárolna autót: mutatjuk, mennyit kell várni egy új kocsira

Lényegesen lerövidültek a szállítási határidők a magyar autókereskedésekben az utóbbi hónapokban, tudta meg a hazai importőröktől a Pénzcentrum.

Ahogy a portál írja, a járvány kitörése óta kaotikus állapotok jellemezték a magyar újautó-piacot: nem elég, hogy a kocsik rémesen megdrágultak - ma már 5 millió forint alatt gyakorlatilag lehetetlen bármit megrendelni -, de a szállítási idők is igencsak kitolódtak.

Most a körkérdésükre válaszoló márkaképviseletek többsége arról beszélt, hogy manapság a népszerű modelleket akár 2-3 hónapos határidővel is le tudják szállítani, ami már közel van a járvány előtti állapothoz - persze, ez nagyban függ attól, hogy az ügyfél milyen konfigurációval rendeli meg az autóját.

Mint írják, az Esztergomban gyártott Suzukik közül van, ami azonnal elérhető, de például a Szlovákiában készülő KIA-modellek is viszonylag hamar megérkeznek. De mi a helyzet a Peugeot, Hyundai vagy épp a Lexus márkáknál? Erről is olvashatunk többet a Pénzcentrum teljes cikkében, ide kattintva.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

autószállítás

autóvásárlás

szállítási idő

autókereskedések