Árcsökkenés a magyar boltokban? Ezt már olcsóbban vehetjük meg a CBA és Príma üzletekben

Világgazdaság   
  Megosztom
Árcsökkenés a magyar boltokban? Ezt már olcsóbban vehetjük meg a CBA és Príma üzletekben

Csökkenés állt be a háztartási papíráru termékek árában a CBA és a Príma hálózat boltjaiban – mondta el a kiskereskedelmi lánc kommunikációs igazgatója a Világgazdaságnak. Ahogy Fodor Attila mondta, az árcsökkennés mértéke 5–15 százalékos, amelyet teljes egészében átengednek a fogyasztóknak.

Ahogy a portál írta, folyamatosan észlelhetők az alacsonyabb árak, vannak olyan termékek melyeket már a polcokon így találunk meg. Az áresés már múlt héten megkezdődött és várhatóan a következő napokban végbemegy az üzletekben.

Ennek mentén azt tapasztalhatják a vásárlók, hogy a CBA és a Príma hálózat boltjaiban 5-15 százalékkal csökken például

  • a konyhai papírtörlő,
  • a kéztörlő,
  • a papírzsebkendő,
  • és a WC-papír ára is.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

árcsökkentés

árcsökkenés

cba

príma

áruház

kiskereskedelemi lánc

bolthálózat