Jó hír a bútorok szerelmeseinek: újabb két vidéki helyszínen nyit üzletet a dán áruházlánc

HelloVidék   
  Megosztom
Jó hír a bútorok szerelmeseinek: újabb két vidéki helyszínen nyit üzletet a dán áruházlánc

Tovább terjeszkedik a JYSK kiskereskedelmi üzletlánc, augusztus végén két újabb áruházat nyitnak meg, ezúttal Solymáron és Móron. A 2022/2023-as pénzügyi évben a JYSK már egy új áruházat átadott, és 2023 végéig újabb két üzlet nyílik meg. Az áruháznyitások mellett a folyamatosan újulnak meg a meglévő egységek is a JYSK legmodernebb, 3.0-ás koncepciójának megfelelve.

Folyamatosak az üzletnyitások a JYSK-nél, a dán vállalat a 2022/2023-as, idén augusztus végéig tartó pénzügyi évben már nyitott egy több mint 900 négyzetméteres egységet Nagyatádon, augusztus 30-án pedig a budapesti agglomerációban, Solymáron, illetve Móron nyílik a JYSK két újabb áruháza.

Az új áruházak mindegyike több mint 900 négyzetméteres alapterületű lesz, és a 3.0-ás koncepció jegyében a bútorok közötti eligazodást 3 bemutató-szoba segíti, de külön matrac-stúdiót is kínál a JYSK, ahol a vásárlók otthonos környezetben nem csupán tanácsokat kapnak, de ki is próbálhatják a termékeket.

Azt látjuk, hogy az online vásárlások felpörgése mellett továbbra is jelentős az igény a fizikai áruházakra, főleg a bútorok, matracok vásárlásánál. Országszerte 94 áruházunk van, ezzel a két új egységgel pedig tovább erősítettük a jelenlétünket az agglomerációban és Fejér vármegyében. Az idei év végéig pedig további két új JYSK-áruház nyílik meg, egy a fővárosban, egy pedig vidéken

- mondta Szimeiszter Sándor, a JYSK Magyarországért, Ausztriáét és Görögországért felelős country directora.

Folyamatosak a felújítások is

Az új áruházak nyitása mellett a meglévő üzleteit is folyamatosan átépíti a JYSK a 3.0-ás koncepció szerint, ez azt jelenti, hogy 2024 év végéig világszerte a vállalat minden áruháza, több mint 3300 egység megújul, Magyarországon pedig 2023. augusztus végéig összesen 67 áruház üzemel majd az új koncepciónak megfelelően. A projekt 2000. átalakított áruháza egyébként Gödöllőn nyílt újra június 21-én.

A munkálatok során kiemelt figyelmet fordítottak az energiahatékonyságra, így például az izzókat LED-ekre cserélték, a szociális helyiségekbe pedig mozgásérzékelőt szereltek. Az új koncepció jegyében az üzletekben a világítás szakaszolt, 3 ütemben lehet felkapcsolni, amelynek köszönhetően kevesebb fény mellett is nagyszerű vásárlási élmény nyújtható, miközben az áruházak világításának energiafogyasztása legalább 25 százalékkal csökkenthető.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

üzletlánc

jysk

solymár

mór

áruháznyitás

kiskereskedelmi üzletlánc