Itt a bejelentés: bezár a Völgyhíd ikonikus étterme

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: bezár a Völgyhíd ikonikus étterme

Súlyos és gyógyíthatatlan betegsége miatt bezárja a Völgyhíd Konyha&Rétet Szalai Dezső tulajdonos. Az étterem Facebook oldalán osztotta meg a nehéz szívvel meghozott döntést.

A tulajdonos egy olyan stádiumba jutott, hogy már nem tudja igazgatni az éttermet. Ezért januártól bezárják a konyhát - írja a Sonline.

Köszönjük, hogy velünk voltatok ebben a kivételes kalandban, a Völgyhíd Konyha & Rét számomra sokkal többet jelentett, mint csupán egy vendéglátóhely. Bízom benne, hogy nektek is olyan hellyé vált, ahol a különleges ételek és egyedálló panoráma mellett a magyar tenger és Kőröshegy egyedisége is megérintett. Remélem, találunk olyan vevőt, aki tovább megy a megkezdett úton, írta Szalai Dezső a bejegyzésben

- írta közösségi oldalán.

Az évet és vele együtt a Völgyhíd Konyha & Rétet december 29. és január 1. között még egy utolsó igazi vendéglátással zárják.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

bezár

étterem

völgyhíd