Ikonikos évforduló Debrecenben: így készül rá a népszerű multi

HelloVidék   
  Megosztom
Ikonikos évforduló Debrecenben: így készül rá a népszerű multi

Harminc évvel ezelőtt Debrecenben nyitotta meg első magyarországi üzletét a Rossmann üzletlánc, azóta több mint 150 magyar városban 254 boltot működtetnek.

Három évtizede 250 négyzetméteren kezdték meg az árusítást, jelenleg százezer négyzetméter boltfelületen értékesítenek az országban, és 28 ezer négyzetméteres üllői raktárukból látják el a boltjaikat.

Az ügyvezető hozzátette: online áruházuk 12 éve piacvezető, 18 ezer terméket forgalmaznak, tavaly 33 millió vásárlójuk volt és 150 millió terméket adtak el Magyarországon.

Flórián László az MTI-nek elmondta azt is, hogy tavalyi árbevételük meghaladta a 137 milliárd forintot, idei bevételi tervük 172 milliárd forint.

Barcsa Lajos (Fidesz-KDNP), Debrecen alpolgármestere azt mondta, harminc évvel ezelőtt a Rossmann megjelenése fordulatot jelentett a minőségi drogériai termékek értékesítésében.

Jelezte: a vásárlóerő folyamatosan nő a városban, nagy számban jönnek létre új munkahelyek, emelkedik a bérszínvonal, ezáltal növekszik a vásárlóerő. Arra biztatta az üzletláncot, fontolja meg akár új üzletek nyitását is a hajdú-bihari vármegyeszékhelyen.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

üzlet

debrecen

kozmetika