Nem sok kellett, hogy tornádó alakuljon ki Sarkadon: fotókon a különös jelenség

HelloVidék   
  Megosztom
Nem sok kellett, hogy tornádó alakuljon ki Sarkadon: fotókon a különös jelenség

Békéscsabától nem messze, Sarkadon egy nagyobb tuba ereszkedett alá a kora délutáni órákban - írta meg az Időkép.

Ahogy a portál írja, csütörtök délután 1 és 2 óra között több tuba is alányúlhatott Békés megyében. A legnagyobb felhőtölcsért Sarkadon örökítették meg, melynek vége már majdnem elérte a felszínt. Felhasználóinktól úgy értesültünk, végül nem lett belőle tornádó, de így is szép látványt nyújtott.

Fotók: Fili011
Fotó: Fili011
Fotók: Joci1
Fotó: Joci1

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tornádó

sarkad

időjárás

időjárási jelenség