Nem sok kellett, hogy tornádó alakuljon ki Sarkadon: fotókon a különös jelenség

HelloVidék   
  Megosztom
Nem sok kellett, hogy tornádó alakuljon ki Sarkadon: fotókon a különös jelenség

Békéscsabától nem messze, Sarkadon egy nagyobb tuba ereszkedett alá a kora délutáni órákban - írta meg az Időkép.

Ahogy a portál írja, csütörtök délután 1 és 2 óra között több tuba is alányúlhatott Békés megyében. A legnagyobb felhőtölcsért Sarkadon örökítették meg, melynek vége már majdnem elérte a felszínt. Felhasználóinktól úgy értesültünk, végül nem lett belőle tornádó, de így is szép látványt nyújtott.

Fotók: Fili011
Fotó: Fili011
Fotók: Joci1
Fotó: Joci1

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tornádó

sarkad

időjárás

időjárási jelenség