Nem sok kellett, hogy tornádó alakuljon ki Sarkadon: fotókon a különös jelenség

HelloVidék   
  Megosztom
Nem sok kellett, hogy tornádó alakuljon ki Sarkadon: fotókon a különös jelenség

Békéscsabától nem messze, Sarkadon egy nagyobb tuba ereszkedett alá a kora délutáni órákban - írta meg az Időkép.

Ahogy a portál írja, csütörtök délután 1 és 2 óra között több tuba is alányúlhatott Békés megyében. A legnagyobb felhőtölcsért Sarkadon örökítették meg, melynek vége már majdnem elérte a felszínt. Felhasználóinktól úgy értesültünk, végül nem lett belőle tornádó, de így is szép látványt nyújtott.

Fotók: Fili011
Fotó: Fili011
Fotók: Joci1
Fotó: Joci1

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tornádó

sarkad

időjárás

időjárási jelenség