Pusztító vihar csapott le Szabolcs megyére: több helyen fákat döntött ki a szél

HelloVidék   
  Megosztom
Pusztító vihar csapott le Szabolcs megyére: több helyen fákat döntött ki a szél

Kedd hajnalban viharos szél érte el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét - számolt be róla a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint közleményükben írjáj, nagy méretű fák dőltek ki többek között a 4911-es útra Nyíregyháza térségében, a 38-as főútra Rakamaz környékén, de Tiszaeszlárról, Nyírkátáról és Nyírvasváriról is érkezett segélyhívás a megyei főügyeletre.

A tűzoltók valamennyi helyszínen láncfűrésszel, kéziszerszámokkal avatkoztak be. A nyíregyházi Ószőlő utcán, egy tízemeletes társasház egyik hetedik emeleti lakásánál az erős szél betörte az erkély üveg részét, az veszélyt jelentett a járókelőkre. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével távolították el az üvegdarabokat. Személyi sérülés nem történt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

szélvihar

katasztrófavédelem

szabolcs-szatmár-bereg megye