Pusztító vihar csapott le Szabolcs megyére: több helyen fákat döntött ki a szél

HelloVidék   
  Megosztom
Pusztító vihar csapott le Szabolcs megyére: több helyen fákat döntött ki a szél

Kedd hajnalban viharos szél érte el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét - számolt be róla a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint közleményükben írjáj, nagy méretű fák dőltek ki többek között a 4911-es útra Nyíregyháza térségében, a 38-as főútra Rakamaz környékén, de Tiszaeszlárról, Nyírkátáról és Nyírvasváriról is érkezett segélyhívás a megyei főügyeletre.

A tűzoltók valamennyi helyszínen láncfűrésszel, kéziszerszámokkal avatkoztak be. A nyíregyházi Ószőlő utcán, egy tízemeletes társasház egyik hetedik emeleti lakásánál az erős szél betörte az erkély üveg részét, az veszélyt jelentett a járókelőkre. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével távolították el az üvegdarabokat. Személyi sérülés nem történt.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

szélvihar

katasztrófavédelem

szabolcs-szatmár-bereg megye