Pusztító vihar csapott le Szabolcs megyére: több helyen fákat döntött ki a szél

HelloVidék   
  Megosztom
Pusztító vihar csapott le Szabolcs megyére: több helyen fákat döntött ki a szél

Kedd hajnalban viharos szél érte el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét - számolt be róla a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint közleményükben írjáj, nagy méretű fák dőltek ki többek között a 4911-es útra Nyíregyháza térségében, a 38-as főútra Rakamaz környékén, de Tiszaeszlárról, Nyírkátáról és Nyírvasváriról is érkezett segélyhívás a megyei főügyeletre.

A tűzoltók valamennyi helyszínen láncfűrésszel, kéziszerszámokkal avatkoztak be. A nyíregyházi Ószőlő utcán, egy tízemeletes társasház egyik hetedik emeleti lakásánál az erős szél betörte az erkély üveg részét, az veszélyt jelentett a járókelőkre. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével távolították el az üvegdarabokat. Személyi sérülés nem történt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

szélvihar

katasztrófavédelem

szabolcs-szatmár-bereg megye