Róka ólálkodott a vidéki város lakótelepén: kuka mellett falatozta a kidobott ételmaradékot

HelloVidék   
  Megosztom
Róka ólálkodott a vidéki város lakótelepén: kuka mellett falatozta a kidobott ételmaradékot

A felvételek szerint szinte teljes nyugalomban fogyasztja a kuka mellett talált ételmaradékot a róka szerdán este a város egyik lakótelepén. Este nyolc után, a kijárási tilalom idején nincs mitől tartania. Már korábban is tévedtek vadállatok az emberlakta területekre, de most a félősebbek is megjelenhettek - írja a feol.hu.

Munkából tartott hazafelé olvasónk, tehát teljesen legálisan volt az utcán este nyolc óra után, a kijárási korlátozások idején szerda este, amikor arra lett figyelmes, hogy valami mozog a kiborított kukák környékén egy lakótelep közepén. Hamarosan meg is pillantotta a vörös bundás kis jószágot, amely ételmaradékok után kutatva forgolódott a szeméthalmok között. Az emberlakta környezetben a vadállatok megjelenése ugyan időnként előfordult korábban is, de inkább az erdős területek peremén, városszéli utcákban

- számolt be róla a portál.

A róka szemmel láthatóan éhesebb volt, mint amennyire tartott a „simabőrűtől”, így az ételmaradékot, amit talált, nem is engedte el akkor sem, amikor közelebb ment hozzá az ember, hanem inkább magával vitte.

Olvasónk szerint teljes nyugalom és csend honolt az utcán, amikor ez történt, így feltételezhető, hogy a kisebb, éhesebb vadállatok nagyobb nyugalomban merik megközelíteni a városi területeket a kijárási korlátozások idején, mint egyébként

- közölte a lap.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

székesfehérvár

lakótelep

róka

kijárási korlátozás

kijárási tilalom

videó

ételmaradék

kuka