Nem kímélte az időjárás Borsod megyét: fák dőltek ki, vezetékek szakadtak le

MTI   
  Megosztom
Nem kímélte az időjárás Borsod megyét: fák dőltek ki, vezetékek szakadtak le

Viharos erejű szél kísérte az átvonuló hidegfrontot az ország északi, északkeleti részén, főleg Miskolcon, ahol fák dőltek ki, vezetékek szakadtak le csütörtökön - közölte a katasztrófavédelem.

Ahogy írták, Miskolcon, a Szabó Lőrinc sétányon egy fa ága leszakadt, a megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel eltávolították.

A Szentgyörgy úton egy hatméteres fa dőlt az úttestre, a tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt.

A Tátra utcában egy húsz méter magas nyárfa egy udvarba dőlt, elektromos vezetéket szakított le. Az egységek motoros láncfűrésszel, tűzoltódaru segítségével eltávolították a fát.

A Csabai kapu utcában egy kétemeletes épület tetőszerkezetét bontotta meg a szél, a tűzoltók a veszélyes lemezeket eltávolították.

Bükkaranyoson egy fa távközlési oszlopot döntött ki, a miskolci hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

miskolc

borsod

borsod-abaúj-zemplén

borsod-abaúj-zemplén megye

vihar

szél

hidegfront

katasztrófavédelem