Nem kímélte az időjárás Borsod megyét: fák dőltek ki, vezetékek szakadtak le

MTI   
  Megosztom
Nem kímélte az időjárás Borsod megyét: fák dőltek ki, vezetékek szakadtak le

Viharos erejű szél kísérte az átvonuló hidegfrontot az ország északi, északkeleti részén, főleg Miskolcon, ahol fák dőltek ki, vezetékek szakadtak le csütörtökön - közölte a katasztrófavédelem.

Ahogy írták, Miskolcon, a Szabó Lőrinc sétányon egy fa ága leszakadt, a megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel eltávolították.

A Szentgyörgy úton egy hatméteres fa dőlt az úttestre, a tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt.

A Tátra utcában egy húsz méter magas nyárfa egy udvarba dőlt, elektromos vezetéket szakított le. Az egységek motoros láncfűrésszel, tűzoltódaru segítségével eltávolították a fát.

A Csabai kapu utcában egy kétemeletes épület tetőszerkezetét bontotta meg a szél, a tűzoltók a veszélyes lemezeket eltávolították.

Bükkaranyoson egy fa távközlési oszlopot döntött ki, a miskolci hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

miskolc

borsod

borsod-abaúj-zemplén

borsod-abaúj-zemplén megye

vihar

szél

hidegfront

katasztrófavédelem