Kiadták a figyelmeztetést: ezt okozza a most átvonuló hidegfront

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: ezt okozza a most átvonuló hidegfront

Egy gyenge hidegfront érkezik pénteken, melynek szakadozott felhőzetéből inkább csak északon fordul elő zápor, esetleg zivatar. Az északnyugati szél megerősödik. Heves zivatarok kialakulása miatt citromsárga figyelmeztetés van ma érvényben.

Pénteken egy gyenge hidegfront hatására a napos időszakokat gyakrabban zavarhatják gomolyfelhők - írta az Időkép. Kezdetben az ország északi felén alakulhat ki kisebb eső, zápor, egy-egy zivatar, délután a felettünk átvonuló felhősávból egyre kevesebb helyen fordulhat elő kevés zápor, zivatar. Élénk, erős lesz többfelé az északi-északnyugati szél. Délután 27-34 fok között alakul a hőmérséklet, a Dél-Alföldön lesz a legmelegebb.

Szombaton kezdetben délnyugaton és délen záporok, egy-egy zivatar fordulhatnak elő. Délután gomolyfelhős idő várható, legfeljebb délnyugaton alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar. Többfelé élénk, északnyugaton erős lesz az északnyugati szél. Délután 27-34 fokot mérhetünk.

Vasárnap már kevesebb lesz a felhő, zavartalanabb napsütésre van kilátás. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél továbbra is élénk, helyenként erős lesz. A csúcshőmérséklet 25-31 fok között várható.

Hétfőre is száraz, túlnyomóan napos idő körvonalazódik. Az északi, északnyugati szél veszít erejéből, de még több helyen lehetnek élénk, néhol erős lökések. Délután 26-32 fok valószínű.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

zivatar