Elő az őszi kabáttal, vagy maradhat a rövidnadrág? A zivataros vasárnap után ilyen hetünk lesz

HelloVidék   
  Megosztom
Elő az őszi kabáttal, vagy maradhat a rövidnadrág? A zivataros vasárnap után ilyen hetünk lesz

Az időjárás sem tudja még eldönteni, jövő héten ősz vagy nyár lesz. Mindenesetre az erdei gombák szeretni fogják ezt a felemás évszakot, benne ezt a pár napot! De hozzuk is a részleteket!

Az Időkép előrejelzése szerint vasárnap még szeles időre, felhőátvonulásokra számíthatunk, szórványosan, többségében északkeleten és nyugaton alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Reggelre északkeleten foltokban pára, köd képződhet. Délután 20 és 25 fok közé melegszik a levegő.

Hétfőn még többfelé lehet élénk, erős a szél. A sok napsütés mellett csak helyenként fordulhat elő egy-egy zápor. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között alakulhat.

Kedden napközben sok napsütés várható számottevő csapadék nélkül. Délután nyugat felől megnövekszik a felhőzet, de csak helyenként alakul ki eső, zápor az esti órákban. Mérséklődik a légmozgás, még helyenként északnyugaton lehet élénk. A hűvös hajnalt követően 20-26 fokig melegszik a levegő.

Szerdán ismét feltámad a légmozgás, az élénk déli-délnyugati széllel melegebb levegő érkezhet, délnyugaton elérhetjük a 28-29 fokot. Emellett felhős időre van kilátás, helyenként esővel, záporral. Csütörtökön élénk nyugatias szélre, záporokra, zivatarokra is számítani kell.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

előrejelzsé