Kiadták a figyelmeztetést: brutális eső tarolja le az országot, itt lesz kritikus a helyzet

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: brutális eső tarolja le az országot, itt lesz kritikus a helyzet

Jórészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, általában csak átmenetileg, a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön akár hosszabb időre - szakadozhat fel a felhőzet. Emellett esőre, zivatarokra is számítani kell.

Jórészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, általában csak átmenetileg, a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön akár hosszabb időre - szakadozhat fel a felhőzet. Nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, a déli megyékben helyenként zivatar is lehet. Az északnyugati szél megélénkül, a Dunántúlon időnként megerősödik. Zivatarok környezetében viharos lökések is előfordulhatnak. A legmagasabb hőmérséklet általában 12 és 18 fok között várható, de a déli megyékben néhány fokkal melegebb lesz.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Szerdán nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, nagy területen kiderül az ég. Kora reggel már csak a Tiszántúlon lehetnek erősen felhős, borult tájak. A csapadékzóna kelet felé halad, reggelre már a keleti határvidéken is szinte mindenütt eláll az eső. Ködfoltok előfordulhatnak. A nyugatias szél élénk maradhat több helyen is. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 13 fok között valószínű, a felhős, csapadékos területeken lesz enyhébb az idő.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

időjárás

zivatar

zivatarok

eső

zápor

országos meteorológiai szolgálat