Holnaptól él a veszélyjelzés: ezeken a helyeken nagyon durva lesz közlekedni

HelloVidék   
  Megosztom
Holnaptól él a veszélyjelzés: ezeken a helyeken nagyon durva lesz közlekedni

Szombatra és vasárnapra is tartós, sűrű köd miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyénkben. Szombatra virradóan az Északi-középhegységben és az Észak-Alföldön kiterjedt, sűrű köd alakulhat ki. Napközben az említett tájakon tartósan rosszak lehetnek a látási viszonyok, és a köd, rétegfelhőzet terjedhet is tovább terjedhet. Szombat estétől még nagyobb területen számíthatunk köd kialakulására. A ködös tájakon szitálás előfordulhat.

Vasárnap összeér a ködtakaró, a fent említett megyéken túl Pest, Fejér, Komárom-Esztergom és Jász-Nagykun-Szolnokban is alig láthatunk majd az utakon. Aki utazik a hétvégén, az érintett megyékben használjon ködlámpát, és fokozott óvatossággal vezessen!

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

előrejelzés

köd

figyelmeztetés

országos meteorológiai szolgálat