Kiadós csapadékot hozott a felettük pörgő ciklon: az ország egyik felére havazást, másikra jégesőt

MTI   
  Megosztom
Kiadós csapadékot hozott a felettük pörgő ciklon: az ország egyik felére havazást, másikra jégesőt

Az Időkép beszámolója szerint, az ország keleti felén nyarat idéző zivatarok alakultak bőséges jégesővel, a másik felén pedig havazik.

Ahogy a portál írja, bolondozik az időjárás, azaz a mediterrán ciklon, ami egyébként is gyakran nehezíti meg az előrejelzéseket. Az éppen felettük pörgő ciklon kiadós csapadékot hozott, a Dunántúlra és a hegyekbe havas esőt, néhol kiadós havazást:

míg keleten záporok alakultak ki délutánra égzengéssel. A zivatarok aprószemű jég kíséri:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

jégeső

havazás

nagykálló

zivatarok