Ez nem áprilisi tréfa, kiadták a figyelmeztetést: ezekben a megyékben visszatér a havazás

HelloVidék   
  Megosztom
Ez nem áprilisi tréfa, kiadták a figyelmeztetést: ezekben a megyékben visszatér a havazás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a reggeli órákban északkelet felől egy tőlünk keletre elhelyezkedő ciklon csapadékzónája éri el az országot, melynek hatására az északkeleti országrészben péntek reggelig több hullámban, változó intenzitással várható havazás, havas eső.

Mint írják, kiemelten Szabolcs-Szatmár-Bereg megye térségében (illetve Hajdú-Bihar megye északkeleti részén, valamint a Bodrogközben) több cm-es, egyes forgatókönyvek alapján akár síkvidéken is 5 cm-t meghaladó friss, olvadozó hóréteg összejöhet péntek reggelig. A Zempléni-hegységben akár 10 cm-t meghaladó mennyiség is összegyűlhet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

havazás

április

hóesés

időjárás

időjárás előrejelzés