Hatalmas hanghatással járó gyakorlatot végeznek a katonák: itt lehet majd hallani

MTI   
  Megosztom
Hatalmas hanghatással járó gyakorlatot végeznek a katonák: itt lehet majd hallani

Az MH Klapka György 1. Páncélosdandár nagy hanghatással járó feladatokat hajt végre az alakulat lőterén (Szomód) jövő keddtől csütörtökig - tudatta a Honvédelmi Minisztérium (HM).

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A lakosság megértését és türelmét előre is köszönik

- olvasható a honvédelmi tárca közleményében.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mh klapka györgy

páncélosdandár

honvédelmi minisztérium

katonák

gyakorlat