Ez durva: ilyen hőmérsékletet mértek itt az országban, mindenkit meglepett a szám

MTI   
  Megosztom
Ez durva: ilyen hőmérsékletet mértek itt az országban, mindenkit meglepett a szám

Az október 20-ai szokatlanul meleg, nyárias idő több rekordot is hozott - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján szombaton. Pár repülőtér állomáson a leghűvösebb órákban sem csökkent a hőmérséklet 19,5 Celsius-fok alá, ezzel megdőlt az országos napi legmagasabb minimum-hőmérséklet rekordja.

Hozzátették: a fővárosba a délkeleti széllel három új rekord "érkezett": a János-hegy állomáson 78 kilométer/órás (21,6 m/s) széllökést mértek, ezzel megdőlt a napi legnagyobb széllökés fővárosi rekordja. Korábban 2021-ben 21 m/s-ot mértek ezen a napon a János-hegyen.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

október

melegrekord

időjárás

omsz