Komoly árat fizethetnek a kertes ház tulajdonosok: erre sokan nem is gondolnak

HelloVidék   
  Megosztom
Komoly árat fizethetnek a kertes ház tulajdonosok: erre sokan nem is gondolnak

A vízórát célszerű letakarni, ronggyal, pokróccal bebugyolálni, ha pedig a vízóra a pincében van, akkor arról győződjünk meg, hogy a nyílászárók zárva vannak-e – mondta el Boda Balázs, a Kavíz Kaposvári Víz és Csatornamű Kft. vízellátási főmérnöke a sonline.hu-nak.

Hozzátette, hogy a használaton kívüli ingatlan esetében a vízleeresztés elengedhetetlen.

Néhány évvel ezelőtt több tucatnyi vízóra miatt hívtak minket, tavaly már jóval kevesebb, tíz alatti volt és idén még nem volt bejelentés. A felhasználók egyre tudatosabbak

– mondta.

A főmérnök megjegyezte:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fagyás

vízóra