Komoly árat fizethetnek a kertes ház tulajdonosok: erre sokan nem is gondolnak

HelloVidék   
  Megosztom
Komoly árat fizethetnek a kertes ház tulajdonosok: erre sokan nem is gondolnak

A vízórát célszerű letakarni, ronggyal, pokróccal bebugyolálni, ha pedig a vízóra a pincében van, akkor arról győződjünk meg, hogy a nyílászárók zárva vannak-e – mondta el Boda Balázs, a Kavíz Kaposvári Víz és Csatornamű Kft. vízellátási főmérnöke a sonline.hu-nak.

Hozzátette, hogy a használaton kívüli ingatlan esetében a vízleeresztés elengedhetetlen.

Néhány évvel ezelőtt több tucatnyi vízóra miatt hívtak minket, tavaly már jóval kevesebb, tíz alatti volt és idén még nem volt bejelentés. A felhasználók egyre tudatosabbak

– mondta.

A főmérnök megjegyezte:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fagyás

vízóra