Kiadták a figyelmeztetést: ónos eső és sűrű köd vár az autósokra ezekben a megyékben

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: ónos eső és sűrű köd vár az autósokra ezekben a megyékben

Kiadta figyelmeztető előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat. Mint írják, nagy területen várható köd, sűrű köd. A látási viszonyok hétfőn napközben a legtöbb helyen fokozatosan javulnak. 

Ahogy a felhívásban írják, a fagyos tájakon a reggeli órákban előfordulhat átmeneti gyenge ónos eső, később már csak az Északi-középhegységben lehet, ott is csökkenő eséllyel. Borsod északi részein, a Zempléni-hegységben a hétfői havazásból újabb vékony (lepel-2 cm) hóréteg keletkezhet.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

országos meteorológiai szolgálat

havazás

köd

sűrű köd

figyelmeztető előrejelzés

ónos eső