Újra barnamedvét kaptak lencsevégre Magyarországon! Mutatjuk, hol!

HelloVidék   
  Megosztom
Újra barnamedvét kaptak lencsevégre Magyarországon! Mutatjuk, hol!

Újabb medvét fotózott le a vadkamera Nógrád vármegyében, az állat Cered határában bandukolt, amikor lencsevégre kapták. Az utóbbi időszakban a Bükk-hegységben is egyre gyakrabban jelen a nagyvadak.

Újabb medvét fotózott le a vadkamera Nógrád vármegyében. Tajti László, Cered polgármestere közleményben tudatta a helyiekkel, hogy kellő odafigyeléssel és óvatossággal közlekedjenek a környékbeli erdőkben - számolt be róla az Infostart.

A település határában éjszaka egy vadkamera kifejlett nagy testű barnamedvét fotózott le. Kérem, hogy mindenki fokozott óvatossággal közlekedjen a környékbeli erdőkben. Bár a nyomok szerint Szlovákia felé indult el, bármikor itt is újra felbukkanhat

osztotta meg a hírt a település közösségi oldalán a polgármester.

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság az elmúlt időszakban tapasztalt medveészlelésekre reagálva közölte, hogy gyakrabban észlelnek barnamedve előfordulására utaló nyomokat, valamint felvételek is napvilágot láttak a Magyarországon barangoló állatokról.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

kert

medve

nógrád

vadkamera