Nemcsak a farkasordító hidegből lesz elegünk: újabb hidegfront támad, erős széllel

HelloVidék   
  Megosztom
Nemcsak a farkasordító hidegből lesz elegünk: újabb hidegfront támad, erős széllel

Csütörtök este észak felől hidegfront éri el hazánkat, amely számottevő csapadékot nem hoz, de átvonulását többfelé erős szél kíséri.

Az Időkép előrejelzése szerint ma napos lesz a délelőtt, majd napközben észak felől megnövekszik a felhőzet, és északkeleten, keleten helyenként átmenetileg hószállingózás is előfordulhat. A nyugati-északnyugati szél többfelé megélénkülhet. Hideg lesz, a legmagasabb hőmérséklet csak -1 és +4 fok között alakul.

Péntekre egy hidegfront érkezik élénk, erős északi-északnyugati széllel. Naposabb és felhősebb tájakkal is találkozhatunk, de csak néhol fordulhat elő jelentéktelen hózápor. Fagyos lesz a reggel, napközben pedig -1 és +4 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Szombaton keleten lehet több felhő az égen, máshol napos időben lehet részünk. Hószállingózás, gyenge havazás legfeljebb kezdetben az északkeleti határ közelében fordulhat elő. A nyugatias szelet sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérhetik. A fagyos reggelt követően 0 és 6 fok közé melegedhet a levegő.

Vasárnap változóan napos-felhős időben lesz részünk, kezdetben északkeleten egy-egy hózápor is kialakulhat. Többfelé élénk, néhol erős lesz a nyugati-délnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul. Hétfőn a déli tájakon fordulhat elő kisebb eső, havas eső. Sokfelé szeles időben lesz részünk. Délután 2-8 fokot mérhetünk.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hideg

hidegbetörés

fagy

szél