Az árhullám Győr felé halad: még mindig a legmagasabb az árvízi készültség + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Az árhullám Győr felé halad: még mindig a legmagasabb az árvízi készültség + Videó

A Rába több szakaszán még mindig a legmagasabb árvízvédelmi készültségi szint van érvényben, az árhullám már Győr felé halad - írja az Időkép.

A Rábán továbbra is nagyon magas a vízállás, több helyen is harmadfokú árvízvédelmi készültségi szint felett tetőzik a folyó. Az Országos Vízjelző Szolgálat előrejelzései szerint

szombaton Árpásnál tetőzhet a Rába a legmagasabb árvízvédelmi készültségi szint mellett, 481 cm-as vízállással.

Győrben már csak a rakparton okozhat majd gondot az árhullám a következő napokban, a városban várhatóan nem fogja elérni a folyó vízszintje az elsőfokú árvízvédelmi készültségi szintet.

Friss videó a sárvári helyzetről:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

árvíz

rába

győr