Pusztított a vihar a keleti megyékben: mandarin nagyságú jégdarabok hullottak az égből

HelloVidék   
  Megosztom
Pusztított a vihar a keleti megyékben: mandarin nagyságú jégdarabok hullottak az égből

Az ország keleti felén nem egy helyen nagyobb méretű jég kísérte a viharokat, Tiszanagyfaluban például mandarin nagyságú jégdarabok hullottak az égből - írja az Időkép.

A jég mellett viharos széllökések és több helyen nagy mennyiségű csapadék társult a zivatarokhoz. A legtöbb eső északkeleten esett. Pár óra leforgása alatt Hernádkércsen 70, Anarcson 73 mm csapadék zúdult le. A június havi országos átlag 72 mm, vagyis a szabolcsi településen rövid idő alatt egyhavi eső esett.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mandarin nagyságú jég

jégeső

tiszanagyfalu

jégeső

vihar

zivatar