Itt vannak a legfontosabb részletek: minden, amit a falusi csok-ról és babaváró hitelről tudni kell

Portfolio   
  Megosztom
Itt vannak a legfontosabb részletek: minden, amit a falusi csok-ról és babaváró hitelről tudni kell

Nagyon sok változást hozott a július 1-je a magyar családok és családalapítás előtt állók számára, nem biztos azonban, hogy mindenki tisztában van a csok, a babaváró hitel és a falusi csok minden apróbb részletével. Pedig sok múlhat rajta, egy vidéki családi ház esetében már pár százezer forint is több négyzetméterrel növelheti az alapterületet. Érdemes tehát minden lehetőséget megragadni és minden információt összegyűjteni, mielőtt ingatlan vásárlásba kezdünk - írja a Portfólió.

Ahogy a portál írta, hatalmas változásokat hoz a július 1-je a magyar családok és családalapítás előtt állók számára elérhető állami támogatásokat illetően. A csok, a babaváró hitel és a falusi csok rengeteg fontos részletet tartalmaz, nehéz azonban eligazodni a meglévő szabályok és az újdonságok útvesztőiben. Emiatt indítja el a Takarék Csoport és a Portfolio a közös roadshow-ját, hogy Magyarország öt nagyvárosában, egy-egy esti program keretében válaszoljunk minden felmerülő kérdésre. Nem kell tehát vidékről sem a fővárosba utazni, hogy pontos információt kapjanak azok, akik az új támogatások után érdeklődnek, hiszen országszerte várják szakértőink az érdeklődőket.

Összesen öt helyszínen várjuk azokat, akik szeretnének tisztábban látni:

fórumunkon.

Százezrek, milliók múlhatnak a részleteken

Több millió is múlhat azon, ha valaki nincs tisztában a támogatások részleteivel, ezek feltételeivel, vagy akár azzal, hogy hogyan lehet ezeket egyszerre többet is igényelni közülük. Érdemes tehát minden információt begyűjteni a hitelkérelmek menetéről, arról, hogy milyen futamidő, törlesztés, jövedelem, vagy fedezet mellett érdemes ezekbe belevágni. Ha mindezek tudatában csak pár százezer forinttal marad több a zsebünkben, már az is több négyzetméterrel nagyobb alapterületet jelenthet egy vidéki ház esetében.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

babaváró hitel

csok klub

falusi csok

hitel

ingatlan

takarék csoport