Rengeteg pénzt kaptak: új turisztikai attrakció Jász-Nagykun-Szolnok megyében

MTI   
  Megosztom
Rengeteg pénzt kaptak: új turisztikai attrakció Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Öt Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen újultak meg a nagykunsági templomok 400 millió forint vissza nem térítendő támogatásnak köszönhetően. A projekt keretében megújult a települések egy-egy temploma, látogatóbarát fejlesztések történtek, pihenőhelyeket alakítottak ki.

Megújultak a nagykunsági templomok öt Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen a Terület-és településfejlesztési operatív program pályázatán nyert 400 millió forint vissza nem térítendő támogatásnak köszönhetően. Balogh Marianna (Új Esélyt Kunmadarasnak Egyesület) elmondta, hogy a konzorcium tagjai még Berekfürdő, Kenderes és Túrkeve önkormányzata, valamint a Kisújszállási Református Egyházközség.

A Nagykunsági templomok útján - Kulturális turisztikai desztináció elnevezésű projekt keretében megújult a települések egy-egy temploma, látogatóbarát fejlesztések történtek, pihenőhelyeket alakítottak ki. A települések összekötésével létrejött egy új turisztikai attrakció, amelyhez a már korábban meglévő kulturális turisztikai szolgáltatások is kapcsolódnak.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

templom

turizmus

fejlesztés