Koronavírus: megszökött egy férfi a pécsi fertőző osztályról, részegen tért vissza

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: megszökött egy férfi a pécsi fertőző osztályról, részegen tért vissza

Olaszországból érkezve került kórházba, ahonnan vasárnap engedély nélkül távozott. Több rendőr is kereste a városban, végül visszatért, igaz, nem józanul.

Egy olvasói értesítés alapján írta meg a bama.hu, hogy

ezért több rendőr is kereste őt a városban. A férfi Olaszországból érkezve került kórházba.

Az esettel kapcsolatban a lapnak a rendőrség megerősítette az információkat. Sőt, hétfő reggeli válaszukból az is kiderült, hogy az infektológiai osztályról engedély nélkül távozó férfi

Mi is megírtuk, hogy hétfő délelőtti adatok alapján Magyarországon 39 koronavírussal fertőzött személyt tartanak nyilván, sajnos már az első áldozat is megvan, aki a betegség következtében hunyt el.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

pécs

koronavírus-járvány

fertőzés

kórház

szökés