Koronavírus: megszökött egy férfi a pécsi fertőző osztályról, részegen tért vissza

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: megszökött egy férfi a pécsi fertőző osztályról, részegen tért vissza

Olaszországból érkezve került kórházba, ahonnan vasárnap engedély nélkül távozott. Több rendőr is kereste a városban, végül visszatért, igaz, nem józanul.

Egy olvasói értesítés alapján írta meg a bama.hu, hogy

ezért több rendőr is kereste őt a városban. A férfi Olaszországból érkezve került kórházba.

Az esettel kapcsolatban a lapnak a rendőrség megerősítette az információkat. Sőt, hétfő reggeli válaszukból az is kiderült, hogy az infektológiai osztályról engedély nélkül távozó férfi

Mi is megírtuk, hogy hétfő délelőtti adatok alapján Magyarországon 39 koronavírussal fertőzött személyt tartanak nyilván, sajnos már az első áldozat is megvan, aki a betegség következtében hunyt el.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

pécs

koronavírus-járvány

fertőzés

kórház

szökés