Pozitív lett a teszt: koronavírusos beteget vittek kórházba Nyírábrányból

HelloVidék   
  Megosztom
Pozitív lett a teszt: koronavírusos beteget vittek kórházba Nyírábrányból

A polgármester közölte közösségi oldalán a hírt, emiatt rendelték el a bölcsőde és az óvoda bezárását is. A családtagokkal szemben a járványügyi hatóság a szükséges intézkedést megtette.

Közösségi oldalán posztolt arról Nyírábrány polgármestere, hogy az egyik helyinél diagnosztizálták a koronavírust. Nagy Lajos közlése alapján a beteg már nincs a településen, kórházba vitték.

Mivel Nyírábrányban is egy főnél a koronavírus teszt pozitív lett, ezért elrendelem a bölcsőde és az óvoda bezárását! Ez az egy fő jelenleg kórházi felügyelet alatt van, tehát nem tartózkodik Nyírábrányban! A családtagok tekintetében a járványügyi hatóság a szükséges intézkedést megtette!

- olvasható Nagy Lajos bejegyzésében, amiben ír többek között arról is, hogy az otthon maradt óvodás és iskoláskorú gyerekek számára biztosítják a napi egyszeri meleg étkeztetést.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

nyírábrány

fertőzés

kórház