Pozitív lett a teszt: koronavírusos beteget vittek kórházba Nyírábrányból

HelloVidék   
  Megosztom
Pozitív lett a teszt: koronavírusos beteget vittek kórházba Nyírábrányból

A polgármester közölte közösségi oldalán a hírt, emiatt rendelték el a bölcsőde és az óvoda bezárását is. A családtagokkal szemben a járványügyi hatóság a szükséges intézkedést megtette.

Közösségi oldalán posztolt arról Nyírábrány polgármestere, hogy az egyik helyinél diagnosztizálták a koronavírust. Nagy Lajos közlése alapján a beteg már nincs a településen, kórházba vitték.

Mivel Nyírábrányban is egy főnél a koronavírus teszt pozitív lett, ezért elrendelem a bölcsőde és az óvoda bezárását! Ez az egy fő jelenleg kórházi felügyelet alatt van, tehát nem tartózkodik Nyírábrányban! A családtagok tekintetében a járványügyi hatóság a szükséges intézkedést megtette!

- olvasható Nagy Lajos bejegyzésében, amiben ír többek között arról is, hogy az otthon maradt óvodás és iskoláskorú gyerekek számára biztosítják a napi egyszeri meleg étkeztetést.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

nyírábrány

fertőzés

kórház