Pozitív lett a teszt: koronavírusos beteget vittek kórházba Nyírábrányból

HelloVidék   
  Megosztom
Pozitív lett a teszt: koronavírusos beteget vittek kórházba Nyírábrányból

A polgármester közölte közösségi oldalán a hírt, emiatt rendelték el a bölcsőde és az óvoda bezárását is. A családtagokkal szemben a járványügyi hatóság a szükséges intézkedést megtette.

Közösségi oldalán posztolt arról Nyírábrány polgármestere, hogy az egyik helyinél diagnosztizálták a koronavírust. Nagy Lajos közlése alapján a beteg már nincs a településen, kórházba vitték.

Mivel Nyírábrányban is egy főnél a koronavírus teszt pozitív lett, ezért elrendelem a bölcsőde és az óvoda bezárását! Ez az egy fő jelenleg kórházi felügyelet alatt van, tehát nem tartózkodik Nyírábrányban! A családtagok tekintetében a járványügyi hatóság a szükséges intézkedést megtette!

- olvasható Nagy Lajos bejegyzésében, amiben ír többek között arról is, hogy az otthon maradt óvodás és iskoláskorú gyerekek számára biztosítják a napi egyszeri meleg étkeztetést.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

nyírábrány

fertőzés

kórház