Új kihívás indult: az ablakokból szól a hálataps az egészségügyiseknek

HelloVidék   
  Megosztom
Új kihívás indult: az ablakokból szól a hálataps az egészségügyiseknek

Az a lényege, hogy este fél nyolckor az emberek az otthonukban megtapsolják azokat, akik értük dolgoznak: orvosokat, ápolókat, gyógyszerészeket, mentősöket.

Az egészségügyi dolgozóknak szól a taps az erkélyen: az "Ablakomból" nevű kihívás lényege, hogy este fél nyolckor az emberek az otthonukban megtapsolják azokat, akik értük dolgoznak, orvosokat, ápolókat, gyógyszerészeket, mentősöket. A hálataps-mozgalmat a karantén alá vont olaszok és a spanyolok indították, a napokban pedig már Magyarországon is sokan csatlakoztak a kihíváshoz, számolt be az RTL Klub híradója.

A mozgalom egyik elindítója azt mondta: videókat kapott Tiszaújvárosból, Szombathelyről, Budapestről, ami bizonyítja, hogy sokan csatlakoztak a kezdeményezéshez. Volt, ahol még 8 órakor is tapsoltak. Az üzenet pedig célba is jut: egy budapesti ápolónő így számolt be az élményről:

Egyszerűen gombóc volt a torkomban, a hideg rázott. Annyira jól esett ez az egész, hogy elmondani nem tudom

- nyilatkozta.

Az itthoni internetezők kibővítenék a hálatapsban részesülőket, hogy az egészségügyisek mellett a kereskedelmi dolgozóknak, a rendőröknek és a katasztrófavédelmiseknek is szóljon.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

egészségügyi dolgozó

hála