Koronavírus: lesújtó hírt közölt a polgármester a borsodnádasdi idősotthonról

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: lesújtó hírt közölt a polgármester a borsodnádasdi idősotthonról

Miután minden ellátottat és gondozót teszteltek, kiderült, hogy a 41 fős intézménynek már több mint fele érintett. Egyelőre azonban csak nagyságrendi adatokat tudott közölni Kormos Krisztián.

Korábban mi is megírtuk, hogy Borsodnádasd polgármestere, Kormos Krisztián tájékoztatása szerint a koronavírus felütötte a fejét egy helyi, nem önkormányzati fenntartású idősotthonban. A város közösségi oldalán először arról írt, hogy már négyen fertőződtek meg ott, később pedig azt írta:

A polgármester próbált több forrásból pontos információkat szerezni, egyelőre azonban csak nagyságrendi adatokat tudott közölni.

Az eredmény azután derült ki, hogy minden ellátottat és gondozót teszteltek. Kormos Krisztián azt is írta: nagy a valószínűsége annak, hogy a fertőzés kikerült az intézmény falain kívülre is, vagy onnan került be.

Nyomatékosan kérem Önöket, hogy nagyon vigyázzanak! Nem szeretnék továbbra sem pánikot kelteni, de ez már nem több száz kilométerre lévő sajtóhír - ez már a mai borsodnádasdi valóság! A fertőzés terjedésének üteme robbanásszerű! Kerüljük a személyes kapcsolatokat, kontaktokat. Aki bármilyen rendellenességet tapasztal magán vagy családján belül, telefonon vegye fel a kapcsolatot az orvosi ügyelettel! Abban megerősítettek a hatóságok, hogy a tesztek folytatódnak, a kontaktkutatás biztosított.

- hívta fel a figyelmet.

A teljes poszt itt olvasható:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

borsodnádasd

koronavírus

koronavírus-járvány

idősek otthona