Koronavírus: lesújtó hírt közölt a polgármester a borsodnádasdi idősotthonról

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: lesújtó hírt közölt a polgármester a borsodnádasdi idősotthonról

Miután minden ellátottat és gondozót teszteltek, kiderült, hogy a 41 fős intézménynek már több mint fele érintett. Egyelőre azonban csak nagyságrendi adatokat tudott közölni Kormos Krisztián.

Korábban mi is megírtuk, hogy Borsodnádasd polgármestere, Kormos Krisztián tájékoztatása szerint a koronavírus felütötte a fejét egy helyi, nem önkormányzati fenntartású idősotthonban. A város közösségi oldalán először arról írt, hogy már négyen fertőződtek meg ott, később pedig azt írta:

A polgármester próbált több forrásból pontos információkat szerezni, egyelőre azonban csak nagyságrendi adatokat tudott közölni.

Az eredmény azután derült ki, hogy minden ellátottat és gondozót teszteltek. Kormos Krisztián azt is írta: nagy a valószínűsége annak, hogy a fertőzés kikerült az intézmény falain kívülre is, vagy onnan került be.

Nyomatékosan kérem Önöket, hogy nagyon vigyázzanak! Nem szeretnék továbbra sem pánikot kelteni, de ez már nem több száz kilométerre lévő sajtóhír - ez már a mai borsodnádasdi valóság! A fertőzés terjedésének üteme robbanásszerű! Kerüljük a személyes kapcsolatokat, kontaktokat. Aki bármilyen rendellenességet tapasztal magán vagy családján belül, telefonon vegye fel a kapcsolatot az orvosi ügyelettel! Abban megerősítettek a hatóságok, hogy a tesztek folytatódnak, a kontaktkutatás biztosított.

- hívta fel a figyelmet.

A teljes poszt itt olvasható:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

borsodnádasd

koronavírus

koronavírus-járvány

idősek otthona