Folytatódik a kisbolt botrány? Ördög Nóra is megszólalt az ügyben

HelloVidék   
  Megosztom
Folytatódik a kisbolt botrány? Ördög Nóra is megszólalt az ügyben

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Balatonakarattyán tiltakoznak a híres műsorvezető és férje nem rég nyitott kisboltja ellen, pontosabban az üzlet kapcsán megnövekedett forgalom miatt úgy döntöttek, hogy az önkormányzathoz fordulnak. Most Ördög Nóra is megszólat az üggyel kapcsolatban.

Ahogy már arról korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk a helyiek kiakadtak Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltjára, pontosabban a Nekem a Balaton miatt egyre növekvő forgalomra és a kis utcákban szabálytalanul parkoló látogatókra. A balatonakarattyai lakók, valamint a nyaralók tulajdonosai nyílt levélben, a közösségi média platformjain tiltakoznak és az önkorményzatnál is bejelentést tettek, amivel kapcsolatban most a legfrissebb információk alapján, a híres műsorvezető is megszólalt.

Korábban annyit tudtunk, hogy Ördög Nóra és férje, Nánási Pál már számtalanszor kérték vásárlóikat, hogy legyenek szívesek lerakni az autóikat az alig 300 méterre, a főút mellett található nagy parkolóban.

Most viszont a Bors felkereste telefonon Nórát az üggyel kapcsolatban. Az ismert műsorvezető a lapnak elmondta, hogy folyamatos egyeztetésben vannak a rendőrséggel, önkormányzattal, minden szervvel, akikkel csak kell az ügy kapcsán.

Azt gondolom, az itt lakók 90 százalékának a világon semmi gondja sincs a kisbolt népszerűségével, de mindig akad, akinek valami nem jó. Igyekszünk megoldani a problémát!

- tette hozzá a Ördög Nóra.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

nekem a balaton

ördög nóra

balatonakarattya