Ennyi volt: költözik Ördög Nóráék balatoni kisboltja, kiharcolták a helyiek

HelloVidék   
  Megosztom
Ennyi volt: költözik Ördög Nóráék balatoni kisboltja, kiharcolták a helyiek

A kisbolt el fog költözni onnan, ahol most van - jelentette be Ördög Nóra és férje, Nánási Pál videóban. Bár a kisbolt nagyon népszerű, korábban a helyiek többször is feljelentették őket.

Költözik Ördög Nóra és Nánási Pál balatonakarattyai kisboltja, amit tavaly nyitottak, és ami, bár nagyon népszerű volt, sokak szemét szúrta a környéken. Többször is feljelentették őket a helyiek, és úgy tűnik, most már csak egy drasztikus lépés oldhatta meg a helyzetet. A rendőrség már ki is tette az utcába az új közlekedési táblákat, aminek értelmében nem lehet parkolni a kisbolt környékén, Nánásiék pedig úgy döntöttek, hogy elköltöznek - írta a 24.hu.

Nagy az élet, de ennek sokan nem örülnek, akik ott a kisboltunk környékén csendre, nyugalomra és békére vágynak, és mi ezt el is fogadtuk. Többször elmondtuk, hogy az önkormányzattal komoly és előrehaladott megbeszéléseket folytatunk, hogy hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni. Elfogadjuk, hogy ez a kisbolt itt, ebben a formában nincs jó helyen, és akkor most jön a bejelentés: a kisbolt el fog költözni onnan, ahol most van

- jelentette be a pár videóban. Az is kiderült, hogy tavasszal a körforgalomhoz fognak költözni, ami parkolásügyi szempontból a legideálisabb döntés. Az, hogy végleg bezárják a kisboltot, egyelőre nincs a terveik között.

A teljes videót itt lehet megnézni:

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balatonakarattya

ördög nóra

nánási pál

bolt

vegyesbolt