Ennyi volt: költözik Ördög Nóráék balatoni kisboltja, kiharcolták a helyiek

HelloVidék   
  Megosztom
Ennyi volt: költözik Ördög Nóráék balatoni kisboltja, kiharcolták a helyiek

A kisbolt el fog költözni onnan, ahol most van - jelentette be Ördög Nóra és férje, Nánási Pál videóban. Bár a kisbolt nagyon népszerű, korábban a helyiek többször is feljelentették őket.

Költözik Ördög Nóra és Nánási Pál balatonakarattyai kisboltja, amit tavaly nyitottak, és ami, bár nagyon népszerű volt, sokak szemét szúrta a környéken. Többször is feljelentették őket a helyiek, és úgy tűnik, most már csak egy drasztikus lépés oldhatta meg a helyzetet. A rendőrség már ki is tette az utcába az új közlekedési táblákat, aminek értelmében nem lehet parkolni a kisbolt környékén, Nánásiék pedig úgy döntöttek, hogy elköltöznek - írta a 24.hu.

Nagy az élet, de ennek sokan nem örülnek, akik ott a kisboltunk környékén csendre, nyugalomra és békére vágynak, és mi ezt el is fogadtuk. Többször elmondtuk, hogy az önkormányzattal komoly és előrehaladott megbeszéléseket folytatunk, hogy hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni. Elfogadjuk, hogy ez a kisbolt itt, ebben a formában nincs jó helyen, és akkor most jön a bejelentés: a kisbolt el fog költözni onnan, ahol most van

- jelentette be a pár videóban. Az is kiderült, hogy tavasszal a körforgalomhoz fognak költözni, ami parkolásügyi szempontból a legideálisabb döntés. Az, hogy végleg bezárják a kisboltot, egyelőre nincs a terveik között.

A teljes videót itt lehet megnézni:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balatonakarattya

ördög nóra

nánási pál

bolt

vegyesbolt