Medve ijesztett rá a horgászra: remegve menekült kocsijába a vadállat elől

HelloVidék   
  Megosztom
Medve ijesztett rá a horgászra: remegve menekült kocsijába a vadállat elől

A horgász elmondása szerint a hangokból egyértelmű volt, hogy medvével volt dolga. Életre szóló „élményt” jelentett számára, melyet az autójában remegve élt át.

Az egerszalóki polgárőrség kedden délelőtt tette közzé hivatalos Facebook-oldalán, hogy hétfőn 23 óra 15 perc körül egy medve a helyi tó egerszóláti oldalán látogatott meg egy magányos horgászt. A bejegyzést a Heol.hu szúrta ki.

A posztban azt írják, közvetlen találkozásra nem került sor, így kétséget kizáróan nem állapítható meg, hogy tényleg medve jelent meg. A horgász elmondása szerint viszont a hangokból egyértelmű volt, hogy igen, és életre szóló „élményt” jelentett számára, melyet az autójában remegve élt át.

Itt olvasható a polgárőrség bejegyzése:

Tisztelt egerszalóki lakosok!

Ismét egy "incidensről" tájékoztatjuk Önöket. Tegnap, 21-én 23.15 óra körüli időben, a...

Közzétette: Polgárőrség Egerszalók2020. szeptember 22., kedd

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

horgász

egerszalók

egerszólát

polgárőrség