Medve ijesztett rá a horgászra: remegve menekült kocsijába a vadállat elől

HelloVidék   
  Megosztom
Medve ijesztett rá a horgászra: remegve menekült kocsijába a vadállat elől

A horgász elmondása szerint a hangokból egyértelmű volt, hogy medvével volt dolga. Életre szóló „élményt” jelentett számára, melyet az autójában remegve élt át.

Az egerszalóki polgárőrség kedden délelőtt tette közzé hivatalos Facebook-oldalán, hogy hétfőn 23 óra 15 perc körül egy medve a helyi tó egerszóláti oldalán látogatott meg egy magányos horgászt. A bejegyzést a Heol.hu szúrta ki.

A posztban azt írják, közvetlen találkozásra nem került sor, így kétséget kizáróan nem állapítható meg, hogy tényleg medve jelent meg. A horgász elmondása szerint viszont a hangokból egyértelmű volt, hogy igen, és életre szóló „élményt” jelentett számára, melyet az autójában remegve élt át.

Itt olvasható a polgárőrség bejegyzése:

Tisztelt egerszalóki lakosok!

Ismét egy "incidensről" tájékoztatjuk Önöket. Tegnap, 21-én 23.15 óra körüli időben, a...

Közzétette: Polgárőrség Egerszalók2020. szeptember 22., kedd

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

horgász

egerszalók

egerszólát

polgárőrség