Medve ijesztett rá a horgászra: remegve menekült kocsijába a vadállat elől

HelloVidék   
  Megosztom
Medve ijesztett rá a horgászra: remegve menekült kocsijába a vadállat elől

A horgász elmondása szerint a hangokból egyértelmű volt, hogy medvével volt dolga. Életre szóló „élményt” jelentett számára, melyet az autójában remegve élt át.

Az egerszalóki polgárőrség kedden délelőtt tette közzé hivatalos Facebook-oldalán, hogy hétfőn 23 óra 15 perc körül egy medve a helyi tó egerszóláti oldalán látogatott meg egy magányos horgászt. A bejegyzést a Heol.hu szúrta ki.

A posztban azt írják, közvetlen találkozásra nem került sor, így kétséget kizáróan nem állapítható meg, hogy tényleg medve jelent meg. A horgász elmondása szerint viszont a hangokból egyértelmű volt, hogy igen, és életre szóló „élményt” jelentett számára, melyet az autójában remegve élt át.

Itt olvasható a polgárőrség bejegyzése:

Tisztelt egerszalóki lakosok!

Ismét egy "incidensről" tájékoztatjuk Önöket. Tegnap, 21-én 23.15 óra körüli időben, a...

Közzétette: Polgárőrség Egerszalók2020. szeptember 22., kedd

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

horgász

egerszalók

egerszólát

polgárőrség