Medve ijesztett rá a horgászra: remegve menekült kocsijába a vadállat elől

HelloVidék   
  Megosztom
Medve ijesztett rá a horgászra: remegve menekült kocsijába a vadállat elől

A horgász elmondása szerint a hangokból egyértelmű volt, hogy medvével volt dolga. Életre szóló „élményt” jelentett számára, melyet az autójában remegve élt át.

Az egerszalóki polgárőrség kedden délelőtt tette közzé hivatalos Facebook-oldalán, hogy hétfőn 23 óra 15 perc körül egy medve a helyi tó egerszóláti oldalán látogatott meg egy magányos horgászt. A bejegyzést a Heol.hu szúrta ki.

A posztban azt írják, közvetlen találkozásra nem került sor, így kétséget kizáróan nem állapítható meg, hogy tényleg medve jelent meg. A horgász elmondása szerint viszont a hangokból egyértelmű volt, hogy igen, és életre szóló „élményt” jelentett számára, melyet az autójában remegve élt át.

Itt olvasható a polgárőrség bejegyzése:

Tisztelt egerszalóki lakosok!

Ismét egy "incidensről" tájékoztatjuk Önöket. Tegnap, 21-én 23.15 óra körüli időben, a...

Közzétette: Polgárőrség Egerszalók2020. szeptember 22., kedd

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

horgász

egerszalók

egerszólát

polgárőrség