Tragikus: meghalt egy tanár a vidéki iskolában, bezárták az intézményt

HelloVidék   
  Megosztom
Tragikus: meghalt egy tanár a vidéki iskolában, bezárták az intézményt

Az intézmény egyik pedagógusa a hétvégén elhunyt, ám hivatalosan sem az iskola, sem pedig a fenntartó nem erősítette meg, hogy a halálának köze lenne a koronavírushoz.

Koronavírusos megbetegedések miatt hétfőtől zárva tart a makói Kálvin Téri Református Általános Iskola, ahol november 8-ig tantermen kívüli oktatást rendelt el az Operatív Törzs. A Népszava úgy tudja,

A Makó-Belvárosi Református Egyházközség elnöklelkésze, Kondrát Zoltán a lap megkeresésére azt közölte: a halálok személyes adatnak minősül, amiről csak a közvetlen hozzátartozóknak nyilatkoznak az egészségügyi intézmények. A lelkész állítása szerint az iskolafenntartó semmilyen hivatalos adatot nem kapott kollégájuk halálával kapcsolatban.

Hétfőn az Ercsiben található Eötvös Általános Iskola igazgatója, Orth László is arról számolt be az iskola közösségi oldalán, hogy az egyik tanárnő meghalt, szerdától tanítás nélküli munkanapok lesznek, jövő héttől pedig távoktatás.

Az Operatív Törzs keddi tájékoztatója szerint 56 óvodában és 5 iskolában rendeltek el rendkívüli szünetet, 32 osztályban és 15 iskolában digitális munkarendet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

makó

pedagógus

haláleset