Fantasztikus győzelem: megint a miskolci mézeskalács-villamos lett a legszebb a nemzetközi versenyen

HelloVidék   
  Megosztom
Fantasztikus győzelem: megint a miskolci mézeskalács-villamos lett a legszebb a nemzetközi versenyen

A versenyben lehetett szavazni többek között amszterdami, bázeli, pozsonyi, grazi, hannoveri és zürichi villamosokra is, de végül ismét a miskolci lett a befutó.

Nemzetközi versenyen választották meg a miskolci mézeskalács-villamost a legszebb adventi villamosnak - derül ki a MVK Zrt. Facebook-posztjából. Mint írják, a miskolci adventi villamos az MHD86 nevű cseh portálon meghirdetett nemzetközi szavazáson

A versenyben lehetett szavazni többek között amszterdami, bázeli, pozsonyi, grazi, hannoveri és zürichi villamosokra is. A miskolcin kívül még két magyar jármű képviseltette magát, a budapesti fényvillamos és a szegedi adventi villamos.

<div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/mvkzrt/posts/3917478248262209" data-width="500" data-show-text="true"><blockquote cite="https://www.facebook.com/mvkzrt/posts/3917478248262209" class="fb-xfbml-parse-ignore"><p>Győzött a mézeskalács villamosunk, nagyon köszönjük a támogatásotokat!
A miskolci adventi villamos az MHD86 nevű cseh...</p>Közzétette: <a href="https://www.facebook.com/mvkzrt/">MVK Zrt.- A megbízható útitárs</a> –&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/mvkzrt/posts/3917478248262209">2021. január 3., vasárnap</a></blockquote></div>

Címkép: MVK Zrt. Facebook

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mézeskalács

miskolc

villamos

adventi villamos

győzelem

szavazás