Fantasztikus győzelem: megint a miskolci mézeskalács-villamos lett a legszebb a nemzetközi versenyen

HelloVidék   
  Megosztom
Fantasztikus győzelem: megint a miskolci mézeskalács-villamos lett a legszebb a nemzetközi versenyen

A versenyben lehetett szavazni többek között amszterdami, bázeli, pozsonyi, grazi, hannoveri és zürichi villamosokra is, de végül ismét a miskolci lett a befutó.

Nemzetközi versenyen választották meg a miskolci mézeskalács-villamost a legszebb adventi villamosnak - derül ki a MVK Zrt. Facebook-posztjából. Mint írják, a miskolci adventi villamos az MHD86 nevű cseh portálon meghirdetett nemzetközi szavazáson

A versenyben lehetett szavazni többek között amszterdami, bázeli, pozsonyi, grazi, hannoveri és zürichi villamosokra is. A miskolcin kívül még két magyar jármű képviseltette magát, a budapesti fényvillamos és a szegedi adventi villamos.

<div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/mvkzrt/posts/3917478248262209" data-width="500" data-show-text="true"><blockquote cite="https://www.facebook.com/mvkzrt/posts/3917478248262209" class="fb-xfbml-parse-ignore"><p>Győzött a mézeskalács villamosunk, nagyon köszönjük a támogatásotokat!
A miskolci adventi villamos az MHD86 nevű cseh...</p>Közzétette: <a href="https://www.facebook.com/mvkzrt/">MVK Zrt.- A megbízható útitárs</a> –&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/mvkzrt/posts/3917478248262209">2021. január 3., vasárnap</a></blockquote></div>

Címkép: MVK Zrt. Facebook

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mézeskalács

miskolc

villamos

adventi villamos

győzelem

szavazás