Itt van a 2018-as VOLT Fesztivál aftermovie: nagy dobásra készülnek jövőre a szervezők

HelloVidék   
  Megosztom
Itt van a 2018-as VOLT Fesztivál aftermovie: nagy dobásra készülnek jövőre a szervezők

Idén is rekordlátogatottsággal zárult a soproni VOLT Fesztivál, videón idézhetjük fel a fesztivál legjobb pillanatait.

152.000 látogató volt kíváncsi az Iron Maidenre, a Depeche Mode-ra, a Limp Bizkitre, valamint további 500 programra az idei Telekom VOLT Fesztiválon.

A most megjelent aftermovie a fesztivált sűríti 4 percbe. Ha ott voltál, talán magadat is megtalálod a videóban, ha pedig nem, most megtudhatod, hogy mit hagytál ki. Bár csak most jött ki az aftermovie, a szervezők nem nosztalgiáznak: már javában dolgoznak a jövő évi bulin. A szervezők hamarosan lerántják a leplet a jövő évi "fesztiválshow" terveiről és felfedik az első adag külföldi headlinereket. A VOLT Fesztivál 2019-ben június 26-29. között kerül megrendezésre Sopronban.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sopron

volt fesztivál

fesztivál

volt

aftermovie