Itt van a 2018-as VOLT Fesztivál aftermovie: nagy dobásra készülnek jövőre a szervezők

HelloVidék   
  Megosztom
Itt van a 2018-as VOLT Fesztivál aftermovie: nagy dobásra készülnek jövőre a szervezők

Idén is rekordlátogatottsággal zárult a soproni VOLT Fesztivál, videón idézhetjük fel a fesztivál legjobb pillanatait.

152.000 látogató volt kíváncsi az Iron Maidenre, a Depeche Mode-ra, a Limp Bizkitre, valamint további 500 programra az idei Telekom VOLT Fesztiválon.

A most megjelent aftermovie a fesztivált sűríti 4 percbe. Ha ott voltál, talán magadat is megtalálod a videóban, ha pedig nem, most megtudhatod, hogy mit hagytál ki. Bár csak most jött ki az aftermovie, a szervezők nem nosztalgiáznak: már javában dolgoznak a jövő évi bulin. A szervezők hamarosan lerántják a leplet a jövő évi "fesztiválshow" terveiről és felfedik az első adag külföldi headlinereket. A VOLT Fesztivál 2019-ben június 26-29. között kerül megrendezésre Sopronban.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sopron

volt fesztivál

fesztivál

volt

aftermovie