Itt vannak az első VOLT Fesztivál fellépők!

HelloVidék   
  Megosztom
Itt vannak az első VOLT Fesztivál fellépők!

A 2018-as aftermovie érkezése után napokon belül megérkezett az első fellépő-csomag.

Pár napja írtuk, hogy az aftermovie érkezése után hamarosan kiderülnek az első headlinerek a 2019-es VOLT Fesztiválon. Nem kellett sokáig várni, a szervezők ugyanis 9 fellépőről rántották le a leplet.

Idén is rekordlátogatottsággal zárt a Telekom VOLT Fesztivál, összesen 152.000 fesztiválozó bulizott Sopronban.

A 2019-es VOLT Fesztivál június 26-29. között kerül megrendezésre, és az előzetes bejelentés szerint Slipknot, Slash, Parov Stelar, Robin Schulz, LP, Tankcsapda, Majka, punnany massif és Rúzsa Magdolna koncertekre számíthatunk.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

volt fesztivál

fellépő

headliner