Megvan a napi bontás: teljes a VOLT Fesztivál programja

HelloVidék   
  Megosztom
Megvan a napi bontás: teljes a VOLT Fesztivál programja

Majd' 100 hazai és számos nemzetközi világsztár, köztük a Slipknot, a Black Eyed Peas, Slash vagy épp Parov Stelar is érkezik idén Sopronba. A szervezők most négy zenei színpad teljes programbontását tették elérhetővé. Június 26-29. között rendezik meg a Telekom VOLT Fesztivált, ahol a bérletesek ráadásul egy beköltözőnapot is kapnak ajándékba június 25-én.

A Telekom Nagyszínpadon lépnek fel a legnagyobb külföldi és hazai sztárok, de itt ünnepli 30 éves születésnapját a Tankcsapda, és itt láthatja a közönség a Halott Pénz 15 jubileumi fesztiválshow-ját is.

A Petőfi Rádió Nagyszínpadon kaptak helyet a hazai kedvencek mellett a külföldi sztár DJ-k: zenekarával érkezik Jan Blomqvist, de jön Martin Solveig, Lost Frequencies, a Bladerunnaz hozza el Friction-t és a The Prototypes-t, de itt lesz látható LP és az Ugly Kid Joe is.

A Magenta 1 Színpadon lépnek fel az idei Nagy-Szín-Pad! versenyzői és további hazai kedvencek, az utolsó napon pedig Kruder & Dorfmeister és a Kollektiv Turmstrasse zárja majd a programot.

A Sopron Színpad is koradélutántól reggelig várja majd a fesztiválozókat, itt lép majd fel a Nouvelle Vague, a !DelaDap, zárásként pedig minden hajnalban DJ Jokó pörgeti a lemezeket.

A VOLT Fesztivál honlapján elérhető a négy színpad részletes programbontása. Kedvezményes jegyeket április 12-ig lehet beszerezni.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

volt

volt fesztivál

fesztivál

program

fellépő

headliner

sztárok

koncert

szórakozás

sopron