Budapestről Keszthelyre költözhet a Red Bull Air Race

Index   
  Megosztom
Budapestről Keszthelyre költözhet a Red Bull Air Race

A Balatonra hívná a Red Bull Air Race világbajnoki futamát Keszthely alpolgármestere - írja az Index.

Tarlós István, a főváros polgármestere tavaly nyáron beszélt arról, hogy amíg ő a főpolgármester, addig Budapesten nem lesz több Air Race, mivel zajszennyezéssel és indokolatlanul nagy közterület-foglalással jár az esemény, és "ilyet nem lehet a budapestiekkel csinálni."

A Red Bull Air Race világbajnoki futamát a Balatonra hívná Keszthely alpolgármestere, Nagy Bálint.

Levélben fordultam a Red Bull Air Race világbajnoki futamot szervező Hungaroring Sport Zrt. vezetéséhez, melyben javasoltam, hogy lehetséges helyszínként vizsgálják meg a Balaton nyugati medencéjét is, hiszen Keszthely, a sármelléki repülőtér, valamint Hévíz szállodakapacitása akár alkalmassá is teheti a területet a rendezvény megszervezéséhez.

– írta az alpolgármester a Facebookon.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

red bull air race

budapest

keszthely