Budapestről Keszthelyre költözhet a Red Bull Air Race

Index   
  Megosztom
Budapestről Keszthelyre költözhet a Red Bull Air Race

A Balatonra hívná a Red Bull Air Race világbajnoki futamát Keszthely alpolgármestere - írja az Index.

Tarlós István, a főváros polgármestere tavaly nyáron beszélt arról, hogy amíg ő a főpolgármester, addig Budapesten nem lesz több Air Race, mivel zajszennyezéssel és indokolatlanul nagy közterület-foglalással jár az esemény, és "ilyet nem lehet a budapestiekkel csinálni."

A Red Bull Air Race világbajnoki futamát a Balatonra hívná Keszthely alpolgármestere, Nagy Bálint.

Levélben fordultam a Red Bull Air Race világbajnoki futamot szervező Hungaroring Sport Zrt. vezetéséhez, melyben javasoltam, hogy lehetséges helyszínként vizsgálják meg a Balaton nyugati medencéjét is, hiszen Keszthely, a sármelléki repülőtér, valamint Hévíz szállodakapacitása akár alkalmassá is teheti a területet a rendezvény megszervezéséhez.

– írta az alpolgármester a Facebookon.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

red bull air race

budapest

keszthely