Szürreális baleset: nyest zuhant a miskolci színház nézői közé egy előadáson

HelloVidék   
  Megosztom
Szürreális baleset: nyest zuhant a miskolci színház nézői közé egy előadáson

Senki nem esett pánikba a furcsa malőr miatt, ráadásul még a fellépők is csak az előadás végén értesültek róla, mi történt. Az állat azonban nem élte túl a kalandot: nagyon rossz állapotban találták meg később, nem tudták megmenteni.

Teljesen szürreális eset történt a Miskolci Nemzeti Színház szombati táncelőadásán: egy nyest zuhant a nézők közé fentről, a mennyezetről, az Üvöltő szelek című darab alatt. A színház később azt közölte, nagyon büszkék a jelenlévőkre, mert

A közelben ülők egyből bekapcsolták mobiltelefonjaik világítását, hogy segítsenek a színház munkatársainak minél gyorsabban kézre keríteni az állatot, amit később a Régiposta utcán szabadon engedtek, írja a Boon.hu.

A nyest szempontjából ez a kaland sajnos végzetesnek bizonyult. A közeli mélygarázs parkolóőre találta meg, és eléggé rossz állapotban volt. Miután dobozba tették, a Mályi Madármentő Állomás munkatársait hívták, azonban a gondos kezelés ellenére sem maradt életben.

A szervezet közzétett egy videót a mentés körülményeiről:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyest

miskolc

miskolci nemzeti színház

baleset