Szürreális baleset: nyest zuhant a miskolci színház nézői közé egy előadáson

HelloVidék   
  Megosztom
Szürreális baleset: nyest zuhant a miskolci színház nézői közé egy előadáson

Senki nem esett pánikba a furcsa malőr miatt, ráadásul még a fellépők is csak az előadás végén értesültek róla, mi történt. Az állat azonban nem élte túl a kalandot: nagyon rossz állapotban találták meg később, nem tudták megmenteni.

Teljesen szürreális eset történt a Miskolci Nemzeti Színház szombati táncelőadásán: egy nyest zuhant a nézők közé fentről, a mennyezetről, az Üvöltő szelek című darab alatt. A színház később azt közölte, nagyon büszkék a jelenlévőkre, mert

A közelben ülők egyből bekapcsolták mobiltelefonjaik világítását, hogy segítsenek a színház munkatársainak minél gyorsabban kézre keríteni az állatot, amit később a Régiposta utcán szabadon engedtek, írja a Boon.hu.

A nyest szempontjából ez a kaland sajnos végzetesnek bizonyult. A közeli mélygarázs parkolóőre találta meg, és eléggé rossz állapotban volt. Miután dobozba tették, a Mályi Madármentő Állomás munkatársait hívták, azonban a gondos kezelés ellenére sem maradt életben.

A szervezet közzétett egy videót a mentés körülményeiről:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyest

miskolc

miskolci nemzeti színház

baleset