Szürreális baleset: nyest zuhant a miskolci színház nézői közé egy előadáson

HelloVidék   
  Megosztom
Szürreális baleset: nyest zuhant a miskolci színház nézői közé egy előadáson

Senki nem esett pánikba a furcsa malőr miatt, ráadásul még a fellépők is csak az előadás végén értesültek róla, mi történt. Az állat azonban nem élte túl a kalandot: nagyon rossz állapotban találták meg később, nem tudták megmenteni.

Teljesen szürreális eset történt a Miskolci Nemzeti Színház szombati táncelőadásán: egy nyest zuhant a nézők közé fentről, a mennyezetről, az Üvöltő szelek című darab alatt. A színház később azt közölte, nagyon büszkék a jelenlévőkre, mert

A közelben ülők egyből bekapcsolták mobiltelefonjaik világítását, hogy segítsenek a színház munkatársainak minél gyorsabban kézre keríteni az állatot, amit később a Régiposta utcán szabadon engedtek, írja a Boon.hu.

A nyest szempontjából ez a kaland sajnos végzetesnek bizonyult. A közeli mélygarázs parkolóőre találta meg, és eléggé rossz állapotban volt. Miután dobozba tették, a Mályi Madármentő Állomás munkatársait hívták, azonban a gondos kezelés ellenére sem maradt életben.

A szervezet közzétett egy videót a mentés körülményeiről:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyest

miskolc

miskolci nemzeti színház

baleset