Szürreális baleset: nyest zuhant a miskolci színház nézői közé egy előadáson

HelloVidék   
  Megosztom
Szürreális baleset: nyest zuhant a miskolci színház nézői közé egy előadáson

Senki nem esett pánikba a furcsa malőr miatt, ráadásul még a fellépők is csak az előadás végén értesültek róla, mi történt. Az állat azonban nem élte túl a kalandot: nagyon rossz állapotban találták meg később, nem tudták megmenteni.

Teljesen szürreális eset történt a Miskolci Nemzeti Színház szombati táncelőadásán: egy nyest zuhant a nézők közé fentről, a mennyezetről, az Üvöltő szelek című darab alatt. A színház később azt közölte, nagyon büszkék a jelenlévőkre, mert

A közelben ülők egyből bekapcsolták mobiltelefonjaik világítását, hogy segítsenek a színház munkatársainak minél gyorsabban kézre keríteni az állatot, amit később a Régiposta utcán szabadon engedtek, írja a Boon.hu.

A nyest szempontjából ez a kaland sajnos végzetesnek bizonyult. A közeli mélygarázs parkolóőre találta meg, és eléggé rossz állapotban volt. Miután dobozba tették, a Mályi Madármentő Állomás munkatársait hívták, azonban a gondos kezelés ellenére sem maradt életben.

A szervezet közzétett egy videót a mentés körülményeiről:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyest

miskolc

miskolci nemzeti színház

baleset