Vasárnap megjósolják a budakeszi medvék, mikor jön a tavasz

HelloVidék   
  Megosztom
Vasárnap megjósolják a budakeszi medvék, mikor jön a tavasz

Vajon a Budakeszi Vadaspark két mackója, Romulus és Tibor meglátja az árnyékát? A hétvégi medve-les alkalmával a valódi téli álmot alvó sünökről és pelékről is szó lesz.

Vajon tartja még magát a tél, vagy már közeledik a tavasz? Erre a kérdésre kaphatnak választ a látogatók február 2-án, vasárnap a Budakeszi Vadasparkban, ahol kiderül, a barlangjukból előbújó medvék meglátják-e saját árnyékukat, és visszamennek aludni, vagy a tavaszt várva elindulnak táplálékot keresni.

Február 2-ához, gyertyaszentelő napjához több szokás, hagyomány is kapcsolódik. Ezek közül az egyik legismertebb, hogy

Vajon a Budakeszi Vadaspark két mackója, Romulus és Tibor meglátja az árnyékát? Milyen hosszan és miért alszanak a medvék téli álmot? A medve-les alkalmával szó esik a valódi téli álmot alvó sünökről és pelékről is, akiket vackaikban a délutáni kisragadozó etetés alkalmával is megtekinthetnek az érdeklődők. A részletes programot itt lehet megnézni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

időjárás

budakeszi vadaspark

programajánló