Sztárhullám Debrecenben: Oscar-díjas színész látogatott a városba

HelloVidék   
  Megosztom
Sztárhullám Debrecenben: Oscar-díjas színész látogatott a városba

A Debreceni Egyetem a világhírű Massachusetts Institute of Technology, valamint a General Electric együttműködésének egyik célja, hogy neves előadókat hozzanak Debrecenbe. John Malkovich kedden a debreceni Kölcsey Központban, a Zenekritikus című műsorával lép színpadra.

Korábban írtunk róla, hogy a világhírű Massachusetts Institute of Technology képzési központot indít a Debreceni Egyetemen. A Debreceni Egyetem a Massachusetts Institute of Technology, valamint a General Electric együttműködésének célja többek között, hogy neves előadókat, szakembereket hozzanak Debrecenbe, mint például John Malkovich. A rendezőként, producerként és divattervezőként is ismert Malkovich a General Electric (GE), valamint a Debreceni Egyetem Mérnöki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézetének közreműködésével utazott Debrecenbe.

A világhírű amerikai színész John Malkovich hétfőn a főépület díszudvarát is megcsodálta. A művészt Szilvássy Zoltán rektor és Bács Zoltán, az intézmény kancellárja fogadta. John Malkovich március 10-én, kedden a debreceni Kölcsey Központban, a Zenekritikus című műsorával lép színpadra a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. szervezésében.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

john malkovich

debrecen

debreceni egyetem