Örülhetnek a magyar lovassport szerelmesei: fogathajtó versenyt rendeznek Mezőhegyesen

HelloVidék   
  Megosztom
Örülhetnek a magyar lovassport szerelmesei: fogathajtó versenyt rendeznek Mezőhegyesen

Július 1-5. között rendezik meg idén a szezon első, 3 számos nemzeti fogathajtó versenyét, amin lesz többek között maratonhajtás is. Az izgalmas versenyprogram mellett gasztro- és kézműves vásárral is készülnek a szervezők.

Hagyományainkban, mélyen gyökerező lovaskultúránkban világszerte igazi lovasnemzetként, a modern lovaskultúra egyik megteremtőjeként ismerik el Magyarországot. A járványhelyzet miatt azonabn az elmúlt hónapokban háttérbe szorultak a különböző lovas rendezvények. A járvány lassulásával - összhangban a kormányzati intézkedésekkel - újra lehetőség van ezek megszervezésére. Olyannyira, hogy

a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. és a Mezőhegyesi Ménes Közhasznú Sportegyesület közös szervezésében. Az indulók CAN-A, CAN-B és ifjúsági kategóriákban mérkőznek majd meg. A rendezvény szakmai kör számára nyitott, szombaton pedig, a maratonhajtás napján mindenkit várnak gasztro- és kézműves vásárral, izgalmas versenyprogrammal.

Íme a részletes program

  • 2020. július 1., szerda - 13:00: Első Állatorvosi szemle, majd Technikai értekezlet – szakmai közönség számára nyitott
  • 2020. július 2., csütörtök - 13:00: Díjhajtás – szakmai közönség számára nyitott
  • 2020. július 3., péntek - 9:00: Díjhajtás – szakmai közönség számára nyitott
  • 2020. július 4., szombat - 9:00: Maratonhajtás – nézők, látogatók számára nyitott
  • 2020. július 5., vasárnap - 9:00: Akadályhajtás – szakmai közönség számára nyitott

Fontos! A versenyzőkre és nézőkre is érvényes a koronavírus terjedését megelőző higiéniai előírások szigorú betartása. A szervező fenntartja a megelőzéssel kapcsolatos aktuális kormányzati határozatok függvényében való eljárás jogát, emellett az időpont és a programváltoztatás jogát is.

TOVÁBBI RÉSZLETEK A RENDEZVÉNY HIVATALOS FACEBOOK-OLDALÁN!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lovassport

lovas programok

fogathajtás

lovasnemzet

lovaskultúra