Hamarosan elstartol a verseny: 65 fogat áll rajthoz Mezőhegyesen

HelloVidék   
  Megosztom
Hamarosan elstartol a verseny: 65 fogat áll rajthoz Mezőhegyesen

A beérkezett nevezések alapján összesen 65 fogat áll rajthoz Mezőhegyesen, az idei év első "három versenyszámos" versenyén.

A július 02-05-ig megrendezésre kerülő országos versenyen - közel 3 év kihagyás után - négyesfogattal Lázár Zoltánt ismét láthatjuk versenyezni! Ifj. Galbács Ferenc ezúttal szilvásváradi lipicai négyesfogattal indul, a 6 éves lovak most kezdik fogathajtó pályafutásukat. Mindkét hajtó a jövő évben megrendezésre kerülő Négyesfogathajtó Európa-Bajnokságra készül.

Mezőhegyesen kategóriánként 11 egyesfogat, 35 kettesfogat, 14 négyesfogat, valamint 4 pónifogat és egy parafogat indul. Kettesfogat kategóriában Kákonyi Norbert, négyesfogat kategóriában Vida József és id. Galbács Ferenc, póni egyesfogat kategóriában pedig Jámbor Blanka két fogattal versenyez; hajtóinknak cseh és román ellenfelei is lesznek.

A sportesemény nevezési listája, és a tervezett program ide kattintva olvasható.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fogathajtás

mezőhegyes

fogat

verseny

fogathajtó verseny

fogat verseny

lósport

lovassport

takarék

takarék csoport