Hamarosan elstartol a verseny: 65 fogat áll rajthoz Mezőhegyesen

HelloVidék   
  Megosztom
Hamarosan elstartol a verseny: 65 fogat áll rajthoz Mezőhegyesen

A beérkezett nevezések alapján összesen 65 fogat áll rajthoz Mezőhegyesen, az idei év első "három versenyszámos" versenyén.

A július 02-05-ig megrendezésre kerülő országos versenyen - közel 3 év kihagyás után - négyesfogattal Lázár Zoltánt ismét láthatjuk versenyezni! Ifj. Galbács Ferenc ezúttal szilvásváradi lipicai négyesfogattal indul, a 6 éves lovak most kezdik fogathajtó pályafutásukat. Mindkét hajtó a jövő évben megrendezésre kerülő Négyesfogathajtó Európa-Bajnokságra készül.

Mezőhegyesen kategóriánként 11 egyesfogat, 35 kettesfogat, 14 négyesfogat, valamint 4 pónifogat és egy parafogat indul. Kettesfogat kategóriában Kákonyi Norbert, négyesfogat kategóriában Vida József és id. Galbács Ferenc, póni egyesfogat kategóriában pedig Jámbor Blanka két fogattal versenyez; hajtóinknak cseh és román ellenfelei is lesznek.

A sportesemény nevezési listája, és a tervezett program ide kattintva olvasható.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fogathajtás

mezőhegyes

fogat

verseny

fogathajtó verseny

fogat verseny

lósport

lovassport

takarék

takarék csoport