Hamarosan elstartol a verseny: 65 fogat áll rajthoz Mezőhegyesen

HelloVidék   
  Megosztom
Hamarosan elstartol a verseny: 65 fogat áll rajthoz Mezőhegyesen

A beérkezett nevezések alapján összesen 65 fogat áll rajthoz Mezőhegyesen, az idei év első "három versenyszámos" versenyén.

A július 02-05-ig megrendezésre kerülő országos versenyen - közel 3 év kihagyás után - négyesfogattal Lázár Zoltánt ismét láthatjuk versenyezni! Ifj. Galbács Ferenc ezúttal szilvásváradi lipicai négyesfogattal indul, a 6 éves lovak most kezdik fogathajtó pályafutásukat. Mindkét hajtó a jövő évben megrendezésre kerülő Négyesfogathajtó Európa-Bajnokságra készül.

Mezőhegyesen kategóriánként 11 egyesfogat, 35 kettesfogat, 14 négyesfogat, valamint 4 pónifogat és egy parafogat indul. Kettesfogat kategóriában Kákonyi Norbert, négyesfogat kategóriában Vida József és id. Galbács Ferenc, póni egyesfogat kategóriában pedig Jámbor Blanka két fogattal versenyez; hajtóinknak cseh és román ellenfelei is lesznek.

A sportesemény nevezési listája, és a tervezett program ide kattintva olvasható.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fogathajtás

mezőhegyes

fogat

verseny

fogathajtó verseny

fogat verseny

lósport

lovassport

takarék

takarék csoport