Ez Zala vármegye legnagyobb kincsesbányája: bemutatjuk a legendás bolhapiacot

HelloVidék   
  Megosztom
Ez Zala vármegye legnagyobb kincsesbányája: bemutatjuk a legendás bolhapiacot

Méltán vívta ki az elismerést az ország egyik legnépszerűbb bolhapiaca. A helyiek szerint a kanizsai piac sikerének kulcsa, hogy a környék rendszeres találkozóhelyet biztosít a helyiek és a különféle környékbeli falvakbók érkezők számára.

A nagykanizsai bolhapiac Zala vármegye egyik legnagyobb kincsesbányája. Minden van vasárnap kora reggeltől, nagyjából négyszáz árus kínálja a portékáit a vásárcsarnok épületében, és parkolójában. Persze felmerül a kérdés, hogy mi mindent lehet ott gyűjteni. Nos, egyszerűbb lenne felsorolni, hogy mit nem - számol be róla TikTok oldalán a Szeretünk Zala!

A régiségek között számtalan porcelán, kő, ruhanemű, alkatrész, és festmény is gazdát cserél. Ha megéheznénk a nagy nézelődésben a teljesség igénye nélkül, kürtőskalács, lángos, és pecsenye közül is válogathatunk.

@szeretunkzala A nagykanizsai bolhapiac sikerének kulcsa a kincsek mellett szociális töltetében rejlik: rendszeres találkozóhelyet biztosít a kanizsaiak és a különféle környékbeli falvakbók érkezők számára. ? ? Ha a környéken jársz vasárnap, akkor mindenképp tervezd be a bolhapiacos életérzés megtapasztalását! ? A piac történetéért és további érdekességekért pedig keresd „Zala megye mindig nyüzsgő kincsesbányája: a Nagykanizsai Bolhapiac” című cikkünket a szeretunkzala.hu oldalon! INFO: ? 8800 Nagykanizsa, Kalmár utca 6. ? Minden vasárnap ⏰ Reggel 6-tól kb. délután 2-ig. #szeretünkzala #zalamegye #zalamegyeszépségei #nagykanizsa #bolhapiac #programajánló #utazzitthon ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gasztro

piac

áruk

nagykanizsa