Ez Zala vármegye legnagyobb kincsesbányája: bemutatjuk a legendás bolhapiacot

HelloVidék   
  Megosztom
Ez Zala vármegye legnagyobb kincsesbányája: bemutatjuk a legendás bolhapiacot

Méltán vívta ki az elismerést az ország egyik legnépszerűbb bolhapiaca. A helyiek szerint a kanizsai piac sikerének kulcsa, hogy a környék rendszeres találkozóhelyet biztosít a helyiek és a különféle környékbeli falvakbók érkezők számára.

A nagykanizsai bolhapiac Zala vármegye egyik legnagyobb kincsesbányája. Minden van vasárnap kora reggeltől, nagyjából négyszáz árus kínálja a portékáit a vásárcsarnok épületében, és parkolójában. Persze felmerül a kérdés, hogy mi mindent lehet ott gyűjteni. Nos, egyszerűbb lenne felsorolni, hogy mit nem - számol be róla TikTok oldalán a Szeretünk Zala!

A régiségek között számtalan porcelán, kő, ruhanemű, alkatrész, és festmény is gazdát cserél. Ha megéheznénk a nagy nézelődésben a teljesség igénye nélkül, kürtőskalács, lángos, és pecsenye közül is válogathatunk.

@szeretunkzala A nagykanizsai bolhapiac sikerének kulcsa a kincsek mellett szociális töltetében rejlik: rendszeres találkozóhelyet biztosít a kanizsaiak és a különféle környékbeli falvakbók érkezők számára. ? ? Ha a környéken jársz vasárnap, akkor mindenképp tervezd be a bolhapiacos életérzés megtapasztalását! ? A piac történetéért és további érdekességekért pedig keresd „Zala megye mindig nyüzsgő kincsesbányája: a Nagykanizsai Bolhapiac” című cikkünket a szeretunkzala.hu oldalon! INFO: ? 8800 Nagykanizsa, Kalmár utca 6. ? Minden vasárnap ⏰ Reggel 6-tól kb. délután 2-ig. #szeretünkzala #zalamegye #zalamegyeszépségei #nagykanizsa #bolhapiac #programajánló #utazzitthon ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gasztro

piac

áruk

nagykanizsa