Ez Zala vármegye legnagyobb kincsesbányája: bemutatjuk a legendás bolhapiacot

HelloVidék   
  Megosztom
Ez Zala vármegye legnagyobb kincsesbányája: bemutatjuk a legendás bolhapiacot

Méltán vívta ki az elismerést az ország egyik legnépszerűbb bolhapiaca. A helyiek szerint a kanizsai piac sikerének kulcsa, hogy a környék rendszeres találkozóhelyet biztosít a helyiek és a különféle környékbeli falvakbók érkezők számára.

A nagykanizsai bolhapiac Zala vármegye egyik legnagyobb kincsesbányája. Minden van vasárnap kora reggeltől, nagyjából négyszáz árus kínálja a portékáit a vásárcsarnok épületében, és parkolójában. Persze felmerül a kérdés, hogy mi mindent lehet ott gyűjteni. Nos, egyszerűbb lenne felsorolni, hogy mit nem - számol be róla TikTok oldalán a Szeretünk Zala!

A régiségek között számtalan porcelán, kő, ruhanemű, alkatrész, és festmény is gazdát cserél. Ha megéheznénk a nagy nézelődésben a teljesség igénye nélkül, kürtőskalács, lángos, és pecsenye közül is válogathatunk.

@szeretunkzala A nagykanizsai bolhapiac sikerének kulcsa a kincsek mellett szociális töltetében rejlik: rendszeres találkozóhelyet biztosít a kanizsaiak és a különféle környékbeli falvakbók érkezők számára. ? ? Ha a környéken jársz vasárnap, akkor mindenképp tervezd be a bolhapiacos életérzés megtapasztalását! ? A piac történetéért és további érdekességekért pedig keresd „Zala megye mindig nyüzsgő kincsesbányája: a Nagykanizsai Bolhapiac” című cikkünket a szeretunkzala.hu oldalon! INFO: ? 8800 Nagykanizsa, Kalmár utca 6. ? Minden vasárnap ⏰ Reggel 6-tól kb. délután 2-ig. #szeretünkzala #zalamegye #zalamegyeszépségei #nagykanizsa #bolhapiac #programajánló #utazzitthon ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gasztro

piac

áruk

nagykanizsa