Tehermentesült a városi közlekedés: átadták az elkerülő utat Hódmezővásárhelyen

MTI   
  Megosztom
Tehermentesült a városi közlekedés: átadták az elkerülő utat Hódmezővásárhelyen

Elkészült a 47-es főút 3,2 kilométeres hódmezővásárhelyi keleti elkerülő szakasza, a beruházás uniós és állami támogatással, 1,84 milliárd forintból valósult meg - tájékoztatott az önkormányzat.

A közlemény szerint a keleti elkerülő út köti össze az Ipari Parkot a 47-es főúttal, valamint - az északi elkerülő úton keresztül - a 45-ös úttal. A beruházás célja a város elérhetőségének és közlekedési körülményeinek javítása, valamint a közlekedésbiztonság növelése volt.

A fejlesztéssel Hódmezővásárhely gazdaságfejlesztése szempontjából az egyik meghatározó beruházás zárult le, amely elkészültével teljessé vált a város belterületét tehermentesítő körgyűrű. A beruházás kivitelezője a Délút Kft. volt - tudatták.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

útfelújítás

hódmezővásárhely

elkerülő út