Koronavírus: ez várható a Volánbusz járatain Magyarországon

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: ez várható a Volánbusz járatain Magyarországon

Fokozottan takarítják a Volánbusz állomásait és járatait, hogy megelőzzék a koronavírus-fertőzés terjedését. Külön oldalon tájékoztatják utasaikat a társaság autóbuszjáratait, menetrendjét, jegy- és bérletváltási szabályait érintő esetleges változásokról.

Külön oldalán tájékoztatja utasait a Volánbusz a társaság autóbuszjáratait, menetrendjét, jegy- és bérletváltási szabályait érintő esetleges változásokról. A közlés szerint a nemzeti népegészségügyi intézmények ajánlásainak megfelelően a közlekedési társaság minden tőle telhetőt megtesz a koronavírus-fertőzés terjedésének megelőzéséért. Fokozottan takarítják az állomásokat és a járműveket az autóbuszokon vírusölő szerrel tisztítják a padlót és a kapaszkodókat, folyamatosan kézfertőtlenítő szerrel látják el a munkahelyi mosdókat és tisztálkodóhelyiségeket.

A megelőzésben jelentős feladat hárul buszvezetőinkre is: a járművek gyakori takarításával és vírusölő szerrel való gyakori kézmosással segítenek minimalizálni a fertőzésveszélyt. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen személyes higiéniájára, gyakori kézmosással, zsebkendő használatával igyekezzen megállítani a vírus terjedését, és – a rendkívüli intézkedésekkel, valamint a környezetünk, utastársaink iránti felelősségérzettel összhangban – csak akkor használja a Volánbusz járatait, ha nem áll fenn nála koronavírusfertőzés gyanúja

- írja közleményében a társaság.

Azt javasolják utasaiknak, hogy indulás előtt tájékozódjanak honlapunkon vagy a Voláninform Facebook-oldalán. Az autóbusz-forgalom esetleges változásairól információ kérhető autóbusz-állomások pénztáraiban, telefonon vagy személyesen. Információk: https://www.volanbusz.hu/hu/koronavirus/

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

volánbusz

volán

autóbusz