Meglepetés érte Vásárhely lakóit: különleges, zenélő jármű járta be a várost

HelloVidék   
  Megosztom
Meglepetés érte Vásárhely lakóit: különleges, zenélő jármű járta be a várost

Az eredetileg mindössze három helyszínre tervezett, karácsonyra hangoló zenélés végül egy ünnepi vásárhelyi karavánná alakult - írta a delmagyar.hu.

Ahogy a portál írja, a különleges kamion útvonalát a visszajelzésekhez alakítva bővítették, csaknem huszonhét kilométeres útra indultak vele december 23-án, 17 óra 30 perckor.

Mint írták, a rengeteg visszajelzés és kérés meglepte az ötletgazda lemezlovast, Pap Róbertet is, pedig nem először szervezett a közönségnek programot. Az első útvonalból a legtöbben a tarjáni és a susáni városrészt hiányolták, így belevették mindkettőt. Már az esemény előtt sokan jelezték, hogy a környékbeli utcákról egész családok kíváncsiak a zenés menetre. Pap Róbert részben a pandémiával, a közösségi események hiányával magyarázta az élénk érdeklődést, de a hasonló programok enélkül is mindig izgalmasak. A tavaszi kijárási korlátozáskor egy erkélyen zenéltek, akkor szintén sokakat megmozgattak.

A buli helyett most inkább az ünnepi hangulat a lényeges, az összetartozás ereje

- mondták a szervezők.

Ahogy a lap írja, Szávka Lászlóval és segítőikkel közösen két órán át rótták Vásárhely utcáit.

Az idei karácsony más, mint a többi, ezért különösen fontos odafigyelnünk egymásra. A karaván célja, hogy a vásárhelyieknek örömet szerezzünk, és hozzájáruljunk az ünnepi hangolódáshoz

- mondta az ötletgazda, aki társaival a kamion rakteréből koordinálta az eseményeket. A Szent István térre, a tűzoltósághoz kanyarodtak először, ott ajándékokkal lepték meg a vásárhelyi parancsnokság munkatársait, illetve a Waltner Károly Gyermekotthon lakóit.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karácsony

zenélő kamion

kamion

vásárhely

ünnep

karaván