Meglepetés érte Vásárhely lakóit: különleges, zenélő jármű járta be a várost

HelloVidék   
  Megosztom
Meglepetés érte Vásárhely lakóit: különleges, zenélő jármű járta be a várost

Az eredetileg mindössze három helyszínre tervezett, karácsonyra hangoló zenélés végül egy ünnepi vásárhelyi karavánná alakult - írta a delmagyar.hu.

Ahogy a portál írja, a különleges kamion útvonalát a visszajelzésekhez alakítva bővítették, csaknem huszonhét kilométeres útra indultak vele december 23-án, 17 óra 30 perckor.

Mint írták, a rengeteg visszajelzés és kérés meglepte az ötletgazda lemezlovast, Pap Róbertet is, pedig nem először szervezett a közönségnek programot. Az első útvonalból a legtöbben a tarjáni és a susáni városrészt hiányolták, így belevették mindkettőt. Már az esemény előtt sokan jelezték, hogy a környékbeli utcákról egész családok kíváncsiak a zenés menetre. Pap Róbert részben a pandémiával, a közösségi események hiányával magyarázta az élénk érdeklődést, de a hasonló programok enélkül is mindig izgalmasak. A tavaszi kijárási korlátozáskor egy erkélyen zenéltek, akkor szintén sokakat megmozgattak.

A buli helyett most inkább az ünnepi hangulat a lényeges, az összetartozás ereje

- mondták a szervezők.

Ahogy a lap írja, Szávka Lászlóval és segítőikkel közösen két órán át rótták Vásárhely utcáit.

Az idei karácsony más, mint a többi, ezért különösen fontos odafigyelnünk egymásra. A karaván célja, hogy a vásárhelyieknek örömet szerezzünk, és hozzájáruljunk az ünnepi hangolódáshoz

- mondta az ötletgazda, aki társaival a kamion rakteréből koordinálta az eseményeket. A Szent István térre, a tűzoltósághoz kanyarodtak először, ott ajándékokkal lepték meg a vásárhelyi parancsnokság munkatársait, illetve a Waltner Károly Gyermekotthon lakóit.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karácsony

zenélő kamion

kamion

vásárhely

ünnep

karaván